Het leukste vervoer voor je mooiste dag « Huwelijk

Het leukste vervoer voor je mooiste dag

Golfkarretjes

Elektrische golfkarretjes zijn een leuke manier om je op je huwelijksfeest van het stadhuis naar de feestzaal te verplaatsen. Helemaal leuk wordt het als je de rest van je trouwgezelschap ook een golfkarretje geeft en jullie in colonne door de stad trekken. Door de golfkarretjes te personaliseren met je initialen trek je gegarandeerd de aandacht van alle voorbijgangers.
VW Trouwbusje
De VW T1 is ook populair als trouwbusje. Foto: Fotohuis Venray

Elektrische auto

Ben je op zoek naar milieuvriendelijk trouwvervoer? Dan is een elektrische auto zeker een goed idee. Kies voor een prachtige droomauto, zoals een Tesla Model X, een Tesla Model S of een BMW i8 met zijn spectaculaire vleugeldeuren. Houd je het liever bescheiden? Kies dan voor een Fiat 500e. Door een elektrische auto te huren, hoef je je nergens zorgen over te maken. De huur van de auto is inclusief opladen en autoverzekering. Een chauffeur is optioneel.

Londense taxi

Ben je fan van de Britse look and feel? Dan is een Londense taxi een fijn alternatief voor de welgekende London Ceremony Bus. In tegenstelling tot een bus zit je in een taxi enkel met je partner, zodat jullie wat privacy hebben tijdens het vervoer. Je kunt er voor kiezen om jullie ouders en getuigen ook in een London taxi te vervoeren. De meeste verhuurbedrijven bieden tot acht volgwagens aan.
Trouwvervoer zoeken
Foto: Floor Foto

Vespa

Huwelijksvervoer hoeft niet altijd op vier wielen te gebeuren. Een (bij voorkeur rode) Vespa is een romantisch en opvallend vervoermiddel op je huwelijksdag. Laat je entourage volgen op een Vespa, die 75 jaar geleden voor het eerst werd verkocht, en je houdt er gegarandeerd indrukwekkende huwelijksfoto's aan over.

Tuktuk

Met deze grappige driewieler voelt het net alsof je op reis bent door Azië. Het is het perfecte vervoersmiddel voor newlyweds. Laat zijn getuige plaatsnemen achter het stuur en geniet samen op de achterbank van een ritje door de straten. Met een grote strik erom staat zo'n tuktuk prachtig op je huwelijksfoto's!

Hummer

Menig bruidegom droomt ervan om in een Hummer te rijden. Dus waarom niet op de huwelijksdag? Je kunt natuurlijk ook een compromis sluiten en kiezen voor een witte of roze stretch Hummer limousine. Het vervoer wordt verzorgd door een chauffeur in maatpak, zodat jij met een gerust hart van een glas bubbels kunt genieten. Met zo'n gigantische Hummer maak je gegarandeerd een sensationele entree bij het stadhuis en de feestzaal.

Foto boven: B-Together 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar de perfecte trouwauto? Dit zijn de opties

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Op zoek naar een trouwauto

Trouwauto kiezen: 4 praktische tips

Gerelateerde bedrijven