Dark_loader
Artikelen in de categorie Bruiloft / Feest « Huwelijk

Artikelen in Bruiloft / Feest

Large_casual_wedding

Casual trouwen

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Sommige mensen zijn gewoon niet zo van klassiek en volgens de regels, krijgen misschien zelfs de kriebels van chique en officieel. Denk je dat trouwen dan jouw ding niet is? Waarom geen 'niets moet, alles mag'-bruiloft?

Ben jij het type relaxed en lang leve de lol en krijg je alleen maar stress van een strakke bruiloft,...

Lees verder
Large_trouwen_op_zee_abeltasman_1

Trouwen op het water

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Hoe gaaf is trouwen op een boot? Een uitzicht waar je u tegen zegt, de beste trouwfoto's en bovenal echt iets unieks. Als jullie letterlijk in het huwelijksbootje willen stappen zijn er nog genoeg opties. Denk aan het soort boot waarop je trouwt, de decoratie, catering en de locatie van de boot.

Van een gigantisch cruiseschip op open zee tot een salonboot in de grachten of misschien wel een indrukwekkend zeilschip, er...

Lees verder
Large_sprookjeshuwelijk

Er was eens... een sprookjesbruiloft

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Iedereen wil wel een sprookjeshuwelijk, maar waarom begin je niet met een sprookjesbruiloft? Een bruiloft met een sprookjesthema wel te verstaan. Wie houdt er niet van sprookjes? Ze zijn verrassend, spannend en als trouwthema bijzonder origineel. Was je vroeger dus al gek van Assepoester, Roodkapje en Doornroosje? Doe er wat mee!

De decoratie van dit thema mag best op het randje van 'kitsch' zijn en als het allemaal een beetje too...

Lees verder
Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Bij trouwen aan het water denk je al gauw aan buitenlandse trouwlocaties met goudgele stranden en palmbomen. Toch hebben we ook in Nederland prachtige plekjes aan het strand, een meer of zelfs òp het water.

Zijn jullie gek van de zee of water in het algemeen? Hoe heerlijk is het dan om daar je bruiloft...

Lees verder
Large_tropische_bruiloft

Bruiloft met een tropisch thema

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

We hebben er al een prachtig voorjaar op zitten en hebben nog een groot deel van de zomer te gaan. Met een hoofd vol van zon, zee, strand, palmbomen en cocktails blijven de zomerse artikelen dan ook nog even komen. Wat dacht je van een tropisch thema op je zomerbruiloft?

Een relaxte, fijne sfeer en een cocktail in je hand. Een tropisch thema staat voor gezelligheid. Aloha! Groen Bij een...

Lees verder
Large_trouwen_in_de_regen

Trouwen, maar het regent!

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Het is op dit moment niet heel onwaarschijnlijk en met de herfst in het verschiet al helemaal niet: regen! Hoe trotseer je het weer en kun je de regen zelfs gebruiken op je bruiloft?

Na een mooie zomerperiode lijken we wel in een vervroegde herfst te zitten: regen, wind, onweer, even rust en dan......

Lees verder
Large_bruidskinderen_agibodewes

Kinderen voorbereiden op jullie bruiloft

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Als je gaat trouwen terwijl er kinderen zijn is het belangrijk om ze duidelijk uit te leggen wat er gaat gebeuren. Vooral voor kleine kinderen is het vaak niet helemaal duidelijk wat trouwen precies betekent.

Trouwen is iets moois, iets positiefs. Veel kinderen zien dit al zo. Een groot feest, een prinsessenjurk of stoer kostuumpje...

Lees verder

Een huwelijkscadeau is misschien wel één van de moeilijkste cadeaus om te verzinnen. Het moet natuurlijk origineel zijn en je kan ook niet echt met een klein afdankertje aan komen zetten. Daarnaast zijn er veel cadeaus die best wel cliché zijn.

Het gaat dan om de cadeaus die iedereen vaak geeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde producten, zoals een snijplankje met...

Lees verder

Een groots huwelijksfeest met alle toeters en bellen is niet voor iedereen weggelegd. Simpelweg omdat jullie het liever bescheiden houden of omdat het zo toch al snel te prijzig wordt. Wat de reden ook moge zijn, dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat jullie geen onvergetelijk feest kunnen organiseren waarbij iedereen achteraf tevreden en voldaan huiswaarts kan trekken. Een barbecue als huwelijksdiner: we merken dat het tegenwoordig meer en meer wordt gedaan!

Wanneer de weerman of -vrouw een mooie warme zonnige dag voorspelt, worden overal in het land vrienden en familieleden bijeen...

Lees verder
Large_snack_bruilof

Vette hap op je bruiloft

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Na een avond flink feesten en de nodige alcoholische drankjes zeggen wij “ja” tegen een smakelijke snack. En we zijn niet de enige! Steeds meer bruidsparen gaan voor een zak friet of broodje hamburger tegen het einde van het feest. Mjammm!

Nee, het is niet erg gezond en nee, vroeger werd deze vette hap op je bruiloft vast niet gewaardeerd. Hebben...

Lees verder