Dark_loader
Artikelen in de categorie Trouwvervoer « Huwelijk

Artikelen in Trouwvervoer

Large_trouwen_bakfiets_wecapture

Trouwvervoer, maar dan anders

Category_icon

Trouwvervoer

0

Reacties

Ben je op zoek naar een origineel vervoersmiddel voor op je bruiloft, dan denken wij met je mee. Even geen luxe, oude auto's en limousines in dit artikel dus, maar gekke, 'andere' manieren van verplaatsen van A naar B.

Want leuk, anders dan anders vervoer is er genoeg. Met het bijbehorende bekijks onderweg! Samen op de fiets Zij in...

Lees verder
Large_trouwvervoer_love_and_tenderness_photography

Open trouwvervoer

Category_icon

Trouwvervoer

0

Reacties

Wanneer het buiten mooi weer is, is 'koel' trouwvervoer een pre. Natuurlijk is er tegenwoordig bijna geen auto meer zonder airco en kunnen alle ramen open, maar ècht leuk is open trouwvervoer. Al is het alleen maar voor de show!

Er zijn genoeg open auto's. Wat dacht je van de Volkswagen Kever Cabrio of een sportieve Porsche. Van sportwagen tot...

Lees verder
Large_trouwauto_stefanvogelzang

Welk trouwvervoer kiezen jullie?

Category_icon

Trouwvervoer

0

Reacties

Bij een bruiloft in stijl hoort vervoer in stijl. In een lange limousine, een sprookjesachtig koets met vierspan, of lekker Hollands op de fiets. Het mooiste is wanneer het vervoer aansluit bij de verdere invulling van jullie trouwdag. Zo creëer je je eigen droombruiloft.

Of het nu een ‘stretched limousine’ is, een Rolls Royce uit 1936, een Cadillac Fleetwood of een ultrasportieve Ferrari 355...

Lees verder
Large_trouwbus_bus_trouwvervoer

Vier jullie dag met het mooiste vervoer

Category_icon

Trouwvervoer

0

Reacties

Wil je dat jullie trouwdag onvergetelijk is voor zowel jullie als de gasten? Laat je dan eens op een bijzondere manier vervoeren. Classicbus.nl heeft diverse trouwauto's en trouwbussen die jullie van de ene naar de andere locatie brengen.

Dit is niet alleen praktisch, maar vooral ook erg gezellig. Wanneer het feest is afgelopen kunnen zij alle gasten weer...

Lees verder
Large_trouwvervoer_trouwen-met-thomas

Trouwvervoer; maak de blits!

Category_icon

Trouwvervoer

0

Reacties

Romantisch, spannend, avontuurlijk, snel of eenvoudig vervoer. Op je huwelijksdag wil je iets dat echt bij je past. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan. Paarden, oldtimers, een limousine, dubbeldekkerbus, maar ook fietsen, steps of per boot.

Een mooie auto ligt misschien het meest voor de hand als trouwvervoer. Een klassieker zorgt voor de sfeer die je...

Lees verder
Large_biglimo

Limousine huren voor je trouwdag

Category_icon

Trouwvervoer

0

Reacties

Je wilt een limousine huren voor een huwelijksaanzoek of voor de trouwdag zelf? Big Limo Limousines is dé limousinespecialist van Nederland. Zij bieden je een enorme variëteit aan speciaal door Big Limo samengestelde limousine arrangementen die je geheel tevreden zullen stellen.

De service stopt niet bij deze standaard luxe arrangementen. In overleg wordt een arrangement op maat gemaakt. Big Limo rijdt...

Lees verder