Trouwvervoer, maar dan anders « Huwelijk

Trouwvervoer, maar dan anders

Want leuk, anders dan anders vervoer is er genoeg. Met het bijbehorende bekijks onderweg!

Samen op de fiets

Zij in haar mooie jurk, hij strak in pak en dan op de tweewieler door de drukke winkelstraten. Kan het nog romantischer? Je kunt zelfs een bakfiets huren, of maak het extra apart met een tandem. Ook lekker gek is samen arriveren op de scooter. Dit moet natuurlijk wel allemaal kunnen met je mooie jurk.

Voertuigen met paard

Op winterse dagen zou je kunnen gaan voor de arrenslee, maar ook andere rijtuigen met paarden ervoor zijn erg chique en zullen voor veel oooh's en aaaah's zorgen. En trouw je in sneeuwrijk buitenland? Dan kun je het nog gekker maken. In bijvoorbeeld Lapland kun je naar de trouwlocatie met de hondenslee, de sneeuwscooter, of een slee met rendieren.

Met de bus

Trouw je 'gewoon' in Nederland en wil je gezellig met zijn allen naar de trouwlocatie, dan kun je op www.weddingbus.nl zo'n geweldige Engelse dubbeldekker bus huren. Leuk met een hele groep en nog praktisch ook.

Vervoer met betekenis

Natuurlijk zijn veel trouwvoertuigen geweldig om te zien, maar het gaat uiteindelijk om jullie tweeën. Misschien hebben jullie wel een boerderij en is de tractor symbolisch voor dit geluk, of werkt één van jullie al jaren op de taxi en laten jullie je daarom graag met een Amerikaanse taxi naar de trouwlocatie brengen. Hebben jullie elkaar ontmoet in Italië? Dan willen jullie misschien wel met een gondel door de grachten en zijn jullie weg van paarden, dan kan het vervoer prima te paard plaats vinden.

Laat je niet tegenhouden, omdat iets te gek of niet gebruikelijk zou zijn. Al ga je op stelten of rolschaatsen naar het stadhuis, als het bij jullie past, dan past het bij jullie bruiloft.

Door Rinske van Rootselaar
Foto: We.Capture

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Op zoek naar een trouwauto

Trouwauto kiezen: 4 praktische tips

Het leukste vervoer voor je mooiste dag

Gerelateerde bedrijven