Dark_loader
Artikelen in de categorie Leesvoer « Huwelijk

Artikelen in Leesvoer

Large_trouwen_doe_je_zo_boek

Trouwen doe je zo!

Category_icon

Leesvoer

0

Reacties

Op internet is heel veel informatie en inspiratie te vinden over bruiloften, maar omdat er zo veel is, zien aanstaande bruidsparen vaak door de bomen het bos niet meer. Zo ontstond het idee voor het boek 'Trouwen doe je zo!'.

Wat Michèle miste in al die informatie was de praktische kant van het organiseren van een bruiloft. Ruim 75% van...

Lees verder
Large_morgen_gaan_we_trouwen

Boek: Morgen gaan we trouwen

Category_icon

Leesvoer

0

Reacties

Dit is geen boek over het plannen van een trouwdag en alles wat daarbij komt kijken. Hierover is genoeg te vinden op websites, social media, in magazines en boeken. Maar wat is het dan wel...

Dit boek beschrijft de dag zelf. Jullie dag! De trouwdag zelf en alles wat op deze dag gebeurt, wordt vaak...

Lees verder

Aaf Brandt Corstius is schrijfster en columniste voor onder andere NRC Next, de Volkskrant, Margriet en diverse andere tijdschriften. Tijdens het organiseren van haar bruiloft kwam ze erachter dat dit lang niet zo makkelijk was al ze vooraf had verwacht. Dit trouwboekje geeft je alle ins en outs voor je bruiloft in “gewone mensen” taal.

Termen zoals ‘de sleep van een trouwjurk’ of ‘bruiloftsverlamming’, waarbij je verdwijnt uit het sociale leven, omdat je bruiloft het...

Lees verder
Large_bruidsmagazine_huwelijk-in-drenthe

Inspirerend bruidsmagazine

Category_icon

Leesvoer

1

Reacties

Inspiratie voor jullie bruiloft kun je op verschillende manieren opdoen. Via internet natuurlijk, maar ook door het bezoeken van bruidsbeurzen of het lezen van trouwbladen. Want wat is er nu lekkerder dan lekker uitgezakt op de bank bladeren door een glossy bruidsmagazine.

Steeds meer bruidsparen kiezen er voor om te trouwen op een andere locatie dan het gemeentehuis. Het provinciale bruidsmagazine 'Huwelijk...

Lees verder
Large_hoezegtzeja

Boek: Hoe zegt ze JA!

Category_icon

Leesvoer

0

Reacties

Handboek voor mannen die hun vriendin ten huwelijk willen vragen Hoe zegt ze JA! van Jelle Kuiper is een grappig en practisch cadeauboek voor mannen die hun vriendin ten huwelijk willen vragen.

Auteur Jelle Kuiper is de eerste cabaretier in Nederland die huwelijken mag sluiten. In zijn werk als trouwambtenaar hoort hij...

Lees verder
Large_huwelijksgedichten_toon-hermans

Huwelijksgedichten - Toon Hermans

Category_icon

Leesvoer

2

Reacties

Toon Hermans was een groot kleinkunstenaar die naast vele oneman-shows ook vele gedichten en liedjes schreef. Een steeds terugkerend thema daarin is de liefde. 'Van de liefde wil ik zingen' bevat zijn mooiste liefdesteksten.

Voor wie op zoek is naar een inspirerend vers voor bijvoorbeeld op de trouwkaart of tijdens de ceremonie is Toon...

Lees verder
Large_liefde_zo_doe_je_dat

Boek: Zó doe je dat - Liefde

Category_icon

Leesvoer

0

Reacties

De ondertitel van dit boek is: Alle onmisbare, overbodige en best wel handige dingen die je écht moet kunnen in de liefde. Best handig om te weten voordat je gaat trouwen natuurlijk. Ook (of misschien: juist) in de liefde kan het voorkomen dat je even niet weet hoe je moet doen wat je moet doen.

Denk maar eens aan: iemand versieren in de supermarkt (niet meer nodig), als een diva op hoge hakken lopen, met...

Lees verder
Large_boekjevoorjou

Boekje voor jou

Category_icon

Leesvoer

0

Reacties

Boekje voor jou is het meest persoonlijke huwelijkscadeau. Dit boekje maak je zelf. Je kunt de tekeningen kiezen en de teksten aanpassen. Er is ruimte voor persoonlijke anekdotes, daarmee wordt het boekje super persoonlijk!

Het huwelijksboekje is een grappig geschenk voor het bruidspaar, maar het wordt ook regelmatig gegeven door het bruidspaar aan het bruidspersoneel....

Lees verder
Large_boek_hetnieuwetrouwen

Boek: Het nieuwe trouwen

Category_icon

Leesvoer

0

Reacties

Na de verloving begint het bedenken, plannen en organiseren van een bruiloft. Waar de een al jarenlang droomt van de grote dag, heeft de ander geen flauw benul waar te beginnen. Het boek ‘Het nieuwe trouwen’ van Judith van Lent en Vivian Dony is er om verloofden op weg te helpen door de juiste vragen te stellen en te helpen bij het vinden van deze antwoorden. Met prachtige en inspirerende foto’s van Melissa Milis.

De trend van tegenwoordig is een bruiloft te organiseren die helemaal past bij het bruidspaar, en daarom hoeft geen bruiloft...

Lees verder
Large_onzebruiloftorganizer

Boek: Onze bruiloft organizer

Category_icon

Leesvoer

0

Reacties

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Het wordt zonder twijfel de mooiste dag van jullie leven. Maar bij de voorbereiding van een bruiloft komt natuurlijk heel wat kijken.

De locatie voor het feest, de gastenlijst, de uitnodigingen, de bruidsjurk, en ga zo maar door: de komende weken en...

Lees verder