Trouwboekje van Aaf Brandt Corstius « Huwelijk

Trouwboekje van Aaf Brandt Corstius

Termen zoals ‘de sleep van een trouwjurk’ of ‘bruiloftsverlamming’, waarbij je verdwijnt uit het sociale leven, omdat je bruiloft het enige is waar jij je nog druk om maakt waren haar onbekend. Wie is er een beter persoon dan een schrijfster, die ook nog eens net getrouwd is, om andere aanstaande bruiden op weg te helpen bij het organiseren van hun bruiloft. Met handige tips en een dosis vol praktijkervaring legt Aaf uit waar je allemaal op moet letten.

Trouwboekje bevat lekker veel handige lijstjes, zodat jij niets over het hoofd ziet. Aaf kocht zelf haar trouwjurk 24 uur voor haar bruiloft en om jou deze stress te besparen heeft ze handige tips voor zowel een vintage jurk, een jurk uit het rek van de Bijenkorf of een klassieke trouwjurk in haar: ‘Tien stappen van het kopen van een jurk (of, nou ja, mijn tien stappen)’. Ook het trouwpak en dan vooral, hoe jij je als bruid daar gewoon even niet mee moet bemoeien zijn handige tips.

Supergrappige aanrader

‘LUL NIET DE GODGANSE DAG OVER DIE BRUILOFT EN GET A LIFE!’ is wat je aanstaande hoogstwaarschijnlijk halverwege de organisatie van jullie bruiloft tegen je zegt, of jij tegen hem, afhankelijk van wie het meest organisatie gedreven is (meestal de bruid). Hoe je deze onvermijdelijke ruzie(s) zoveel mogelijk kan voorkomen legt Aaf haarfijn uit.

Daarnaast komen alle andere hobbels op de weg aan de orde, zoals het kiezen van de locatie, wie vraag je als ceremoniemeester, hoe ga je om met het budget, de cateraar, dat het prima is om lekker te huilen tijdens de ceremonie, en niet te vergeten een hilarische passage over je bruiloftstweeling, supergrappig, maar dat ga ik verder niet verklappen, dan moet je gewoon het boekje bestellen.

Trouwboekje van Aaf is vermakelijk, vol met humor, maar vooral vreselijk handig tijdens de organisatie van je bruiloft, een aanrader! 

Door Fleur Kolk

Trouwboekje bestellen

Lerynne West zei:

Ik ben zo opgewonden om mijn man terug te krijgen nadat dr. Ayoola me heeft geholpen mijn man heeft het uitgemaakt en vertelde me dat het voorbij is tussen ons Ik huil helemaal niets hielp ik besloot hulp te zoeken door alle boeken te lezen over terugbrengen je ex terug is er niets gebeurd dan ga ik online op zoek naar oplossingen om mijn man zelf terug te krijgen Ik zag zoveel getuigenissen online over Dr. Ayoola over hoe hij zoveel mensen heeft geholpen om hun verbroken huwelijk en relaties te herstellen en zag ook enkele mensen getuigen over hoe deze zelfde man hen hielp om een loterij te winnen. Ik was geïnteresseerd en ik neem contact met hem op om me te helpen mijn man terug te krijgen. vandaag ben ik blij de hele wereld te kunnen vertellen dat mijn man weer bij me is en dat we gelukkig samenleven, allemaal dankzij jou Dr. Ayoola voor goed werk, neem contact met hem op als je geïnteresseerd bent om je geliefde terug te krijgen of als je een loterij wilt winnen neem contact op met dr. Ayoola via e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com of https://www.facebook.com/Dr-Ayoola-105640401516053/ sms of bel en WhatsApp +14809032128

Reageren

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Trouwboekje van Aaf Brandt Corstius

Boek: Trouwen doe je zo!

Boek: Huwelijksplanner

Gerelateerde bedrijven