Dark_loader
Artikelen in de categorie Beauty « Huwelijk

Artikelen in Beauty

Large_bruidsmake-up_spiegel

De perfecte bruidsmake-up

Category_icon

Beauty

0

Reacties

Op jouw droombruiloft wil je er natuurlijk mooi uitzien. Je hebt de perfecte jurk gevonden en de hele bruiloft is tot de puntjes geregeld, maar hoe zorg je er nou voor dat je de perfecte make-up bij de perfecte bruidsjurk krijgt?

Laten we even voorop stellen dat niemand anders beslist hoe jij er uit ziet op jouw bruiloft behalve jij zelf....

Lees verder

Een bezoek aan het schoonheidssalon, steeds een ontspannende bezigheid, ook in de periode van je bruiloft. Als vrouw kan je waarschijnlijk altijd wel een bezoek aan het schoonheidssalon waarderen. Dit is niet enkel zeer ontspannend omdat je eventjes alle stress kan achterlaten, maar ook betekent dit dat je er weer eventjes zoveel jaren jonger kan uitzien.

Er jonger uitzien is natuurlijk altijd fijn, maar zeker in een stresserende periode van een bruiloft is dit nog fijner....

Lees verder

Of je nu een perfect zicht hebt, een contactlenzen of een bril draagt, vermoeide ogen is het laatste waar je aan wil denken op je grote dag. Vision Direct, een online retailer van contactlenzen, geeft je tips om de dag comfortabel door te komen en je ogen te laten stralen.

Ten eerste adviseert Vision Direct voldoende (nacht)rust. Dit staat zeker op één om je ogen te doen stralen. De weken...

Lees verder
Large_bruidskapsel_los_haar_adfotos

Trouwen met je haren los

Category_icon

Beauty

0

Reacties

Of je nou lange lokken hebt of een kort koppie, er zijn zoveel mooie bruidskapsels. Toch zul je moeten kiezen. Wat kun je bijvoorbeeld met los haar? Een echt zomers bruidskapsel; je lokken vrij in de wind. Nouja, soort van, want je zit natuurlijk niet te wachten op coupe windhoos na het eerst de beste briesje.

Steil haar los dragen is simpel, maar het kan prachtig staan. Ook kan het zijn dat je normaal geen steil...

Lees verder

Het is moeilijk om voor je trouwdag een juiste look te bepalen. Iedere gezichtsvorm en gelaatskleur is immers anders. De Keune online make-over maakt het nu mogelijk om gemakkelijk een eigen coupe en kleur te creëren.

Er kan gekozen worden uit bijna 1.000 verschillende coupes van bekende celebraties. De kapsels kunnen naar eigen wens gepersonaliseerd worden door...

Lees verder
Large_vriendinnendag

Fun & Beauty met vriendinnen

Category_icon

Beauty

0

Reacties

Wat is er lekkerder dan samen met je vriendinnen de dag voor de bruiloft gezellig samen te relaxen in een beautycentrum, spa of thermen? Stralend ga je aan het eind van de dag naar huis. Als de volgende dag de styliste je haar en je make-up verzorgt, ben je verzekerd van een mooie dag.

In warme slofjes en een ruime badjas weet je je tijdens een vrijgezellenparty in een beautycentrum omringd door je liefste...

Lees verder
Large_kleurenanalyse

Colour me beautiful

Category_icon

Beauty

0

Reacties

Een trouwjurk of bruidskleding uitzoeken? Kijk eerst welke kleuren echt goed staan! Een kleuradvies helpt je bij het maken van de juiste keuze voor bruidskleding en make-up. Een kleurconsulent geeft je een gedegen kleuradvies.

Onderzoek geeft aan dat de meeste vrouwen, zo'n 52%, in room-wit willen trouwen. Maar die kleur staat lang niet iedereen...

Lees verder
Large_trouwen_afvallen

Fit voor je bruiloft

Category_icon

Beauty

1

Reacties

Op je bruiloft wil je er optimaal uitzien. Voor een hoop mensen betekent dat een aantal kilo's afvallen, maar ook als dit niet je doel is, is het verstandig om gezond te leven zodat je extra straalt op jullie grote dag!

Duik de sportschool in of (nog beter) ga naar buiten. Zo vang je twee vliegen in één klap: beweging en...

Lees verder
Large_bruidsnagels_fotomgm

Mooie nagels op je trouwdag

Category_icon

Beauty

0

Reacties

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je gaat trouwen, maar het blijft jammer wanneer je ze vergeet: mooie en verzorgde nagels op je grote dag. Toch een belangrijk detail.

Er worden bijna altijd foto's gemaakt van de trouwring om de bruid haar vinger of het bruidsboeket in haar hand,...

Lees verder