Dark_loader
Artikelen in de categorie Aanzoek « Huwelijk

Artikelen in Aanzoek

De gemiddelde bezoeker van huwelijk.nl gaat binnenkort trouwen, zoekt inspiratie omdat hij of zij helpt met de organisatie van een huwelijk, of speelt stiekem met de gedachte om over een niet al te lange tijd de grote stap te wagen. Deze laatste groep heeft, naast natuurlijk de trouwdag zelf, nog een ander hoogtepunt voor de boeg… het aanzoek!

De grote vraag, wanneer stel je hem en op wat voor manier? Er zijn genoeg leuke opties (zoals trouwen voor...

Lees verder

Fletcher Hotels komt met een ludieke Valentijnactie. Iedereen die zijn of haar geliefde ten huwelijk wil vragen en zich aanmeldt via de speciale actiepagina, maakt kans op een compleet verzorgd huwelijksaanzoek op zaterdag 11 februari in Fletcher De Kalkovens in Huizen.

Tijdens deze speciale dag zal Fletcher De Kalkovens met behulp van de styling van Brisked worden omgetoverd tot een zeer...

Lees verder
Large_article-2364374-1ad3fd7f000005dc-19_634x410

Vraag hèm ten huwelijk

Category_icon

Aanzoek

0

Reacties

Anno nu is het al lang niet meer abnormaal als je als vrouw je vriend ten huwelijk vraagt. Helemaal leuk als je graag het heft in eigen handen neemt en je partner verrast. Of je het wachten op een aanzoek nou zat bent of het gewoon bij jullie past om de rollen om te draaien, als vrouw je vriend ten huwelijk vragen is gewoon stoer!

Twijfel je of je hem wel of niet moet vragen, want 'wat als hij nee zegt'? Iedereen die zijn of...

Lees verder
Large_huwelijksaanzoek

Beste huwelijksaanzoek ooit

Category_icon

Aanzoek

0

Reacties

De meeste bezoekers van huwelijk.nl gaan binnenkort waarschijnlijk trouwen en zoeken informatie of inspiratie voor de invulling van de trouwdag. Nu komen er natuurlijk ook bezoekers langs die nog niet zo ver zijn, maar wel graag willen trouwen. Zij wachten nog op het huwelijksaanzoek.

Voor deze wanne-be-brides kwamen wij het volgende filmpje tegen op internet. Dit wordt wel het beste huwelijksaanzoek ooit genoemd. Verlekker...

Lees verder
Large_shutterstock_143592403-580x333

Speciale huwelijksaanzoeken

Category_icon

Aanzoek

0

Reacties

Bijzondere huwelijksaanzoeken zijn leuk! Sommigen zijn zelfs zo speciaal, dat ze de kranten halen en honderden keren worden geliked en gedeeld op social media. Hierbij wat inspiratie voor het huwelijksaanzoek van haar dromen. Wie kan dat nog beter?

Dit aanzoek haalde onlangs De Telegraaf en je zou er bijna een traantje bij wegpinken. Mitch bewoog hemel en aarde...

Lees verder
Large_foto-op-hout

Huwelijksaanzoek op Woodprint!

Category_icon

Aanzoek

0

Reacties

Joris kwam bij Woodprint met een bijzondere vraag. Hij wilde zijn vriendin Wendy een huwelijksaanzoek doen op een bijzondere manier met een leuke foto. Van huis uit is Joris interieurarchitect en heeft de kwaliteitseisen beroepshalve al vrij hoog liggen, laat staan om zijn toekomstige vrouw ten huwelijk te vragen!

Wij waren enthousiast en klaar voor het printen op hout. De foto zou gemaakt worden door een professionele fotograaf,  Wendy...

Lees verder