Trouwen voor een dag « Huwelijk

Trouwen voor een dag

Bruidsbeurzen en bruidsmodeshows bezoeken voor adviezen van specialisten; internet afspeuren naar leuke tips en trends; trouwmagazines doorbladeren voor de nieuwste bruidsmode en nuttige informatie; een weddingplanner inschakelen. Dit zijn enkele voorbereidingen die je kunt treffen in aanloop naar jullie trouwdag. 
Trouwen voor een dag

Oefening baart kunst

Maar wat is er nu beter dan daadwerkelijk oefenen. Trouwen voor één dag. Ervaar de spanning en beleef voor één dag hoe het is om met jouw partner getrouwd te zijn. Je vult de ceremonie in zoals jullie dat willen. Er zijn diverse stijlen bruidsmode inclusief accessoires en bruidsboeketten waaruit je kunt kiezen. Ook de muziekkeuze is aan jullie.

De miniceremonie vindt plaats onder een rozenboog. Hieronder geven jullie elkaar het jawoord voor één dag. Vanzelfsprekend zijn er ook ringen aanwezig, die je mag houden als aandenken aan deze speciale belevenis.
Voor een dag trouwen

Na afloop van de ceremonie krijg je je trouwboekje uitgereikt, met daarin een foto van jullie beiden. Kortom: Beleef een voorproefje op de meest romantische dag van je leven!

Huwelijksaanzoek

Ben je al een poosje aan het brainstormen over het perfecte huwelijksaanzoek? Vraag je geliefde dan nu ten huwelijk en trouw voor één dag, met alles erop en eraan! Tijdens de ceremonie kun je je aanstaande die ene vraag stellen: wil je met me trouwen? Hoe origineel is dat!

Reageren

Gerelateerde artikelen

De hele dag schitteren op je bruiloft

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

My M&M's als bedankjes

Trouwbibbers

Gerelateerde bedrijven