Dark_loader
Magazine « Huwelijk
Large_trouwen_in_de_winter

A day to remember in december

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Veel mensen trouwen in de lente of de zomer, maar ook een herfst- of winterbruiloft kan geweldig zijn. Trouwen in december en dus rond de feestdagen maakt jullie dag al meteen magisch en gezellig.

Iedereen is in een feeststemming, buiten is het koud en guur, maar binnen is het lekker warm. Genoeg redenen om...

Lees verder
Large_trouwen_brabant_bruidsmagazine_huwelijk

Trouwen in Brabant

Category_icon

Magazines

0

Reacties

Trouwen in Brabant? Jaarlijks wordt het bruidsmagazine Huwelijk in Brabant uitgegeven. In nauwe samenwerking met de Brabantse gemeentes stelt Ward Media het glossy magazine samen.

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Er zullen nu veel vragen op jullie afkomen. Wanneer moet je in ondertrouw? Hoeveel getuigen mag...

Lees verder
Large_huwelijksreis_mauritius_tenzingtravel

Mauritius; ideaal voor honeymooners

Category_icon

Huwelijksreizen

0

Reacties

Op Mauritius bevind je je in een prachtige droom, waar je pas uit ontwaakt bij thuiskomst in Nederland. Ga naar een gebied met talloze prachtige stranden, azuurblauwe zee en een unieke onderwaterwereld tussen de koraalriffen rondom dit eiland. Een ideale plek voor de rustzoeker, levensgenieter of uiteraard voor de honeymooners!

Mauritius heeft vele unieke resorts, gelegen op de mooiste plekjes van het eiland. Begin je dag hier met een heerlijk...

Lees verder
Large_weddingplanner_inhuren_weddingpics

Wat doet een weddingplanner?

Category_icon

Planning

0

Reacties

Het fenomeen 'weddingplanner' is overgewaaid vanuit Amerika, maar wordt ook in Nederland steeds populairder. Het is als het ware een manager, die van alles regelt rondom jullie bruiloft en daarnaast met goede aanvullingen komt.

Bij deze een overzichtje van wat een weddingplanner voor jou kan betekenen. 'Kan' ja, want welke taken jij wel of...

Lees verder

Iemands getuige zijn is sowieso al heel speciaal, maar op een bijzondere manier gevraagd worden voor deze taak is helemaal leuk. Wij zetten een aantal manieren om een getuige te vragen voor je op een rijtje.

In Nederland moeten er minimaal 2 getuigen en maximaal 4 getuigen aanwezig zijn bij jullie trouwceremonie. Zonder meerderjarige getuigen geen rechtsgeldig...

Lees verder
Large_trouwen_in_de_regen

Trouwen, maar het regent!

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Het is op dit moment niet heel onwaarschijnlijk: regen! Raak niet in de stress en kijk niet om de vijf minuten op buienradar. Wij vertellen je graag hoe je dit weer trotseert en hoe je de regen zelfs kunt gebruiken op je bruiloft?

Na een mooie en lange zomerperiode lijken we nu toch echt in de herfst te zitten: regen, wind, onweer, even rust...

Lees verder

Gaan jullie binnenkort trouwen? Van harte gefeliciteerd! Hoog tijd om jullie huwelijksreis te plannen. Maar weten jullie al waar jullie naartoe gaan? Een stedentrip is hartstikke romantisch en de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

De huwelijksreis moet vooral iets van jullie samen zijn. Welke stedentrip jullie uiteindelijk ook kiezen, het gaat erom dat jullie...

Lees verder
Large_trouwen_winter_wedding

Trouwen in december?

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Ben jij je bruiloft aan het plannen? Denk er dan zeker eens over na om voor een winter wedding te gaan. De koude maanden van het jaar zijn namelijk super romantisch. Denk maar eens aan de lange donkere avonden met gezellige verlichting.

We horen je al denken: ‘Ja, maar... dat is toch koud?’ Maar wist je al dat er ook voor de...

Lees verder
Large_bruidsmeisjes_jurken_irenehilhorstfotografie

Wat dragen je bruidsmeisjes?

Category_icon

Bruidsmode

0

Reacties

Hoe fijn is het om je beste vriendinnen of dierbare familieleden als bruidsmeisjes te hebben op jullie grote dag? En of dat nou kinderen of vriendinnen zijn, het is mooi als je een eenheid kunt creëren qua kleding.

De kleding van je bruidsmeisjes moet niet vloeken met jouw jurk of met elkaars outfit, maar verder valt er veel...

Lees verder
Large_rolverdeling_trouwdag_sarahd

Rolverdeling op je bruiloft

Category_icon

Planning

0

Reacties

Getuigen, eventueel een ceremoniemeester en 'persoonlijk assistent' of bruidsmeisjes, voor de één is het overduidelijk wie welke rol gaat vervullen, voor de ander een waar dilemma. Je wilt tenslotte niemand voor het hoofd stoten.

In Nederland eist men minimaal 2 en maximaal 4 getuigen. Heb je een grote familie of veel vrienden, dan kan...

Lees verder