Dark_loader
Magazine « Huwelijk
Large_weddingplanner_inhuren_weddingpics

Wat doet een weddingplanner?

Category_icon

Planning

0

Reacties

Het fenomeen 'weddingplanner' is overgewaaid vanuit Amerika, maar wordt ook in Nederland steeds populairder. Het is als het ware een manager, die van alles regelt rondom jullie bruiloft en daarnaast met goede aanvullingen komt.

Bij deze een overzichtje van wat een weddingplanner voor jou kan betekenen. 'Kan' ja, want welke taken jij wel of...

Lees verder
Large_bruidsaccessoires_nadine-de-ruiter

Bruidsaccessoires voor hem en haar

Category_icon

Bruidsaccessoires

0

Reacties

De trouwkleding is het middelpunt, de sieraden en accessoires vullen het aan. De juiste accessoires completeren jouw bruidsjurk of trouwpak en maken jouw look helemaal af. Als een lijst om een schilderij.

Het type accessoire, hangt af van de stijl en kleur van je trouwoutfit en de trouwerij zelf. Probeer tijdens het...

Lees verder
Large_bruidsmeisjes_jurken_irenehilhorstfotografie

Wat dragen je bruidsmeisjes?

Category_icon

Bruidsmode

0

Reacties

Hoe fijn is het om je beste vriendinnen of dierbare familieleden als bruidsmeisjes te hebben op jullie grote dag? En of dat nou kinderen of vriendinnen zijn, het is mooi als je een eenheid kunt creëren qua kleding.

De kleding van je bruidsmeisjes moet niet vloeken met jouw jurk of met elkaars outfit, maar verder valt er veel...

Lees verder
Large_weddingfair_rotterdam

14 oktober: WeddingFair Heiloo-Alkmaar

Category_icon

Bruidsbeurzen

0

Reacties

Jouw perfecte bruiloft willen organiseren , maar niet zo heel goed weten waar je moet beginnen? Loop je de hele tijd rond met het gevoel dat er iets mist op jouw Big Day? Kom je er nog niet uit welke locatie je wilt voor jouw trouwdag? Voor antwoorden op al jouw honderden vragen, daar heb je WeddingFair voor! Op de beurs kun je handen schudden, proeven, voelen, ruiken én uitproberen.

Ontmoet supertoffe trouw- en feestlocaties, ga bruidstaart proeven, de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten, in vervoering raken van trouwjurken en...

Lees verder

De mooiste dag uit je leven zal jij zeker niet snel vergeten, maar natuurlijk wil je elk moment daarvan vastleggen. Er zijn een aantal bijzondere technieken die jouw herinneringen nog mooier doen uitkomen. Zo kun je jouw favoriete momenten met iedereen delen.

Wist je dat bepaalde locaties restricties opleggen wat betreft het maken van foto’s? Het is dus heel belangrijk om van...

Lees verder
Large_wishes_weddings_trouwbeurs

Wishes Events 2018-2019

Category_icon

Bruidsbeurzen

0

Reacties

In het najaar organiseert Wishes and Weddings vijf trouwevents. Elk Wishes Event is een echte beleving. Er zijn workshops, inspiratiesessies en je gaat naar huis met veel tips en adviezen. Daarnaast maken jullie kans op jullie droombruiloft.

Hulp nodig bij het opstellen van je bruiloft checklist? Bezoek het Wishes Event in jullie regio en jullie ‘checklist bruiloft’...

Lees verder
Large_bruidsbeurs_leeuwarden_trouwcollectief_friesland

14 oktober: Bruidsbeurs Leeuwarden

Category_icon

Bruidsbeurzen

1

Reacties

Trouwen in stijl; dat willen jullie toch ook?! Kom dan op zondag 14 oktober naar de grootste en meest complete bruidsbeurs van Friesland in het WTC Hotel in Leeuwarden.

Deze middag staat in het teken van BELEVING; en de trouwondernemers uit de regio zullen jullie verwennen met smakelijke proeverijen,...

Lees verder
Large_trouwbeurs_rotterdam_savethedateweddingfair

14 oktober: Save the Date Rotterdam

Category_icon

Bruidsbeurzen

0

Reacties

Op zondag 14 oktober 2018 vindt de derde Save the Date wedding fair plaats. Als locatie is dit jaar gekozen voor Brasserie Waalhaven in Rotterdam. Brasserie Waalhaven is uniek gelegen aan de startbaan van Rotterdam Airport.

Op de bovenste verdieping van de Brasserie vind je tussen 12:00-17:00 uur diverse enthousiaste ondernemers die jullie willen helpen om...

Lees verder
Large_trouwjurk_passen

De jurk van je dromen

Category_icon

Bruidsmode

0

Reacties

Een bijzonder moment waar je met een glimlach aan terug moet kunnen denken: Het passen van je trouwjurk! Natuurlijk moet je huwelijksdag onvergetelijk worden, maar ook van de zoektocht naar die ene speciale jurk kun je optimaal genieten.

Maak van je pasfestijn een feestje! Want om op je huwelijksdag te kunnen schitteren, moet je ook heerlijk de tijd...

Lees verder
Large_trouwringen_ringkussen

Overal goud wat blinkt

Category_icon

Trouwringen

0

Reacties

Straks een mooie ring om je vinger? Wij geven je iets meer achtergrond over het meest gebruikte basismateriaal voor juwelen en sieraden; goud! We kennen het natuurlijk bijvoorbeeld uit de vele Amerikaanse westerns: verhalen van goudzoekers in de Verenigde Staten die massaal afreizen naar een plek waar goud werd gevonden om ook hun geluk daar te zoeken.

De meest bekende goldrush is wel die van 1848 toen er tijdens de bouw van een zagerij in de buurt...

Lees verder