Bloemen op je bruiloft « Huwelijk

Bloemen op je bruiloft

Maar daarnaast doen we nog veel meer met bloemen op een bruiloft. Denk aan de corsages, bloemblaadjes die gestrooid worden door de bruidskinderen, bloemen in het haar van de bruid of een klein boeketje voor het bruidsmeisje. Bloemen vrolijken een ruimte meteen op, geven een fijne, romantische sfeer en zijn er in allerlei soorten en kleuren.
Bruidsboeket

De meest gekozen bloemen op een bruiloft

In principe kun je qua bloemen alle kanten op en is het uitzoeken van jullie 'juiste bloemen' erg persoonlijk. Ook jullie themakleur kan daarin bepalend zijn. Wel komt de roos het meeste voor in het bruidsboeket. Deze bloem staat dan ook voor liefde en romantiek. Ook de pioenroos, de orchidee, de hortensia en de fresia zijn populair. Voor welke bloemen je ook kiest, het is mooi als alles goed bij elkaar past. Laat je hierin dan ook adviseren.

Bloemen per seizoen

In de verschillende seizoenen zijn natuurlijk weer andere bloemen verkrijgbaar. In de lente gaan we vaak voor voorjaarsbloemen als narcissen of hyacinten, terwijl we in de zomer meestal voor een kleurig boeket met zonnebloemen, rozen of pioenen gaan.
Herfstboeket

Een herfstboeket kan bestaan uit bloemen in donkerdere kleuren, in combinatie met herfstbladeren en besjes, terwijl in een winterboeket uitstekend donkerrode rozen en de mistletoe verwerkt kunnen worden. Ook de kleur wit is in de winter populair.

Tip! Het is leuk om de betekenis van verschillende bloemen op te zoeken van te voren. Ook de kleuren in een boeket staan vaak ergens voor. Met bloemen in de kleur roze wens je bijvoorbeeld romantiek, geboorte en zachtheid toe, terwijl geel staat voor een nieuw begin, zon en lente.

Door Rinske van Rootselaar
Foto's: All in One Fotografie

agenthinson@gmail.com zei:

Wij bieden alle soorten financiële diensten aan met een betaalbare rente vanaf 2%. Onze aanbiedingen variëren van een minimumbedrag van 10.000,- euro tot een maximumbedrag van 10.000.000,- euro. Geïnteresseerde aanvragers moeten ons vriendelijk een e-mail sturen met de onderstaande gegevens van de volgende leners om zich aan te melden. E-mail: agenthinson@gmail.com Details om toe te passen: - Namen van leners: Bedrag nodig als lening: Duur van de lening: Bezigheid: Telefoon#: Adres: Land: Let op: alle e-mails moeten worden doorgestuurd naar onze e-mail (agenthinson@gmail.com) voor meer informatie

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

Tasje van bloemen

Tafeldecoratie op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven