Dark_loader
Artikelen in de categorie Planning « Huwelijk

Artikelen in Planning

Large_weddingplanner_inhuren_weddingpics

Wat doet een weddingplanner?

Category_icon

Planning

0

Reacties

Het fenomeen 'weddingplanner' is overgewaaid vanuit Amerika, maar wordt ook in Nederland steeds populairder. Het is als het ware een manager, die van alles regelt rondom jullie bruiloft en daarnaast met goede aanvullingen komt.

Bij deze een overzichtje van wat een weddingplanner voor jou kan betekenen. 'Kan' ja, want welke taken jij wel of...

Lees verder

Iemands getuige zijn is sowieso al heel speciaal, maar op een bijzondere manier gevraagd worden voor deze taak is helemaal leuk. Wij zetten een aantal manieren om een getuige te vragen voor je op een rijtje.

In Nederland moeten er minimaal 2 getuigen en maximaal 4 getuigen aanwezig zijn bij jullie trouwceremonie. Zonder meerderjarige getuigen geen rechtsgeldig...

Lees verder
Large_rolverdeling_trouwdag_sarahd

Rolverdeling op je bruiloft

Category_icon

Planning

0

Reacties

Getuigen, eventueel een ceremoniemeester en 'persoonlijk assistent' of bruidsmeisjes, voor de één is het overduidelijk wie welke rol gaat vervullen, voor de ander een waar dilemma. Je wilt tenslotte niemand voor het hoofd stoten.

In Nederland eist men minimaal 2 en maximaal 4 getuigen. Heb je een grote familie of veel vrienden, dan kan...

Lees verder

Veel stellen gaan op een gegeven moment samenwonen. Het is een grote stap in je relatie die (hopelijk) de juiste is. Om het intrekken zo soepel mogelijk te laten verlopen moet je een aantal dingen regelen. Misschien moet de logeerkamer wel worden veranderd in een kantoor aan huis. En welke kunst en decoratie wordt er tentoongesteld en hoe? Voor dit soort veranderingen is het belangrijk dat je over je verlichting goed nadenkt.

Een van de eerste dingen die je moet opstellen wanneer je in een nieuwe woning trekt is een verlichtingsplan. Een...

Lees verder

Ben je een bruiloft aan het organiseren? Dan kom je er vaak al snel achter dat het niet verkeerd is om aan een begroting te denken. Door met een begroting te werken, kun je een bruiloft gemakkelijker binnen het budget passen en het je een professioneel overzicht bij de hand.

Wanneer je een bruiloft aan het organiseren bent, zijn er vaak een aantal basisvoorwaarden. Denk aan een locatie, trouwkleding en...

Lees verder
Large_bruiloftgasten

De gastenlijst samenstellen

Category_icon

Planning

0

Reacties

Het samenstellen van de gastenlijst is zo gemakkelijk nog niet. Verdere familie, collega's en vrienden van vroeger, voor je het weet ben je compleet in dubio. Om nog maar niet te spreken over die vriendin van je moeder, die het ook zó leuk zou vinden om te komen.

Scheve gezichten, je voorkomt ze liever. Toch moet je ook je budget in de gaten houden en kan nou eenmaal...

Lees verder
Large_geld_lenen_voor_bruiloft

Geld lenen voor je bruiloft

Category_icon

Planning

0

Reacties

Het moet de mooiste dag van je leven worden, maar helaas komen hier wel veel kosten bij kijken. Wil jij erg graag trouwen, maar heb je hier geen geld voor? Dan kun je overwegen om geld te lenen voor je bruiloft. Wij vertellen je wat de voor- en nadelen zijn van een lening en hoe je kunt besparen op je bruiloft.

Hoeveel een bruiloft kost, hangt natuurlijk helemaal af van jullie wensen en hoeveel gasten jullie uitnodigen. Gemiddeld kost een bruiloft...

Lees verder

Als je gaat trouwen is er niets leukers dan je volop te storten op alle blogs, tijdschriften, artikelen en verhalen over bruiloften. Je leest de meest mooie verhalen, de gaafste bruiloften komen voorbij en jouw droombruiloft begint zich al te vormen in je hoofd. Maar dan ineens bedenk je dat overal een prijskaartje aanhangt. Wat willen jullie kwijt zijn? Of misschien nog beter, wat kúnnen jullie besteden aan jullie bruiloft? Lees snel verder, wij, de Trouwchicks, geven je graag tips over het bepalen van je budget en hoe je dat niet uit het oog verliest!

Start jullie voorbereidingen dus met het bepalen van jullie budget! Belangrijkste vraag: wat kunnen jullie besteden aan de bruiloft en...

Lees verder

Wanneer je gaat trouwen, komt er vaak al snel de volgende mijlpaal in je relatie kijken: kinderen. Je krijgt met steeds meer spullen te maken naarmate je relatie groeit en met kleintjes erbij gaat het nog sneller. En sommige van je spullen heb je lang niet het hele jaar nodig. En wat te zeggen over alle huwelijkscadeaus die je gaat ontvangen?

Je bent nu ineens met z’n tweeën en misschien al snel met z’n drieën of zelfs met z’n vieren. Dan...

Lees verder

Het is nog maar een paar weken tot de bruiloft en het zweet breekt je uit. Is alles echt wel geregeld? Na maanden van oriënteren, plannen en boeken is het tijd voor de puntjes op de i. Keep calm. Het komt goed.

Maak je geen zorgen, er zijn inderdaad nog dingen die moeten gebeuren, maar je hoeft ze echt niet allemaal zelf...

Lees verder