Dark_loader
Artikelen in de categorie Bedankjes « Huwelijk

Artikelen in Bedankjes

Bij elk huwelijksfeest laat het bruidspaar je naar huis gaan met een leuke presentje als blijk van dank voor je aanwezigheid en toegewijde vriendschap. Je kunt je vast nog wel de talloze zakjes met snoepjes herinneren van alle huwelijken die je hebt bijgewoond.

Wat je aan de gasten meegeeft mag persoonlijk zijn en vooral een impressie zijn van jezelf als bruidspaar. De vraag...

Lees verder

Het leuke aan de Phlip-the-coin winkelwagenmunten is dat ze helemaal naar eigen wens samengesteld kunnen worden. Kies eventueel uit een selectie van ontwerpen en mix ’n match tot jullie eigen bedankmunt helemaal goed is!

Of als jullie een eigen ontwerp hebben, stuur het op en laat de mensen van Zynder er een mooi voorstel...

Lees verder
Large_hartenwens

Hartelijk bedankje

Category_icon

Bedankjes

0

Reacties

Mijnhartenwens komt met een fantastisch concept. Op een white washed houten hart kun je een persoonlijke boodschap laten graveren. Een erg leuk cadeautje voor diegenen die jullie trouwdag onvergetelijk hebben gemaakt én je steunt nog een goed doel ook. Twee vliegen in één klap.

Wat is er mooier dan jullie persoonlijke hartenwens op verrassende wijze aan jullie dierbaren kenbaar te maken? Op een mooi,...

Lees verder

Van heinde en verre zijn de gasten voor je bruiloft op locatie bijeengekomen om de belangrijkste dag van jouw leven bij te wonen. De belangrijkste mensen in je leven zijn er. Je ouders, broers, zussen, familie en vrienden. Allemaal gekomen voor jou en je partner.

Mensen die voor jou een vrije dag hebben genomen, een nieuwe outfit hebben gekocht, zich in de dresscode kleuren hebben...

Lees verder

Als jullie de bruiloft gaan plannen, willen jullie natuurlijk dat alles bij elkaar past. Zo heb je de bloemen, bruiloft bedankjes, de trouwjurk en het trouwpak, maar de gehele planning begint al bij het versturen van je trouwkaarten. Hierop geef je aan wat het programma wordt en waar de bruiloft plaats vindt. Hoe laat worden de gasten verwacht en wat zijn jullie wensen betreft een trouwcadeau.

Om ervoor te zorgen dat alles bij elkaar past, wordt er vaak voor een bepaald thema of bepaalde kleuren gekozen....

Lees verder
Large_gepersonaliseerde_bedankjes_1

Gepersonaliseerde bedankjes

Category_icon

Bedankjes

0

Reacties

Niet iedereen heeft een oneindig budget voor hun huwelijksdag. Logisch dat wanneer jullie gaan trouwen en jullie op zoek gaan naar bedankjes huwelijk goedkoop, omdat het budget voor jullie bruiloft niet zo groot is. Daarentegen willen jullie natuurlijk wel wat moois en leuks maken van deze speciale dag.

Hebben jullie echt weinig budget of geven jullie het geld liever ergens anders aan uit? Kies dan voor een goedkoop...

Lees verder

Duurzame bruiloft is een van de trends die we dit jaar zijn tegengekomen. Ondanks dat groen niet de eerste kleur is die naar boven komt wanneer je denkt aan een bruiloft, is deze kleur helemaal van nu. We zien groen niet terug als de kleur van de trouwjurk of het trouwpak maar meer in thema en de landelijke uitstraling.

Een oldtimer trouwauto inwisselen voor een elektrische auto of de fiets ligt misschien voor de hand wanneer je denkt aan...

Lees verder
Large_trouwcamera

Zet je gasten in als fotograaf!

Category_icon

Bedankjes

0

Reacties

Het loopt waarschijnlijk als een rode draad door jullie mooiste dag; Mooie foto’s maken! Zo kiezen veel mensen voor het maken van trouwfoto’s door een professionele fotograaf en ook tijdens het feesten ’s avonds worden er veel foto’s gemaakt.

Een professionele fotograaf maakt natuurlijk super mooie foto’s, maar de fotograaf ziet natuurlijk ook niet alles. Geef daarom jouw gasten...

Lees verder
Large_banner-candyjar

Luxe bedankjes met snoepgoed

Category_icon

Bedankjes

0

Reacties

Op zoek naar een bedankje met een frisse nasmaak? Een opvallend bedankje? Of gewoon een leuk bedankje om weg te geven? LocoMix heeft twee nieuwe, schattige bedankjes die gevuld kunnen worden met lekker snoepgoed.

Zo kunnen jouw familie, vrienden en collega’s nog  eens lekker nagenieten van jullie mooiste dag. Candy Cube Bedank jullie gasten...

Lees verder
Large_huwelijksbedankjes_snoep

Bedankjes om van te smullen!

Category_icon

Bedankjes

0

Reacties

Een bruiloft is geen bruiloft zonder al je dierbaren. En daarom wil je ze natuurlijk bedanken voor hun aanwezigheid op jullie grote dag. Bedankjes.nu heeft zes nieuwe huwelijksbedankjes waar je gasten van zullen smullen!

Nieuwsgierig? Vraag gratis een digitale proefdruk aan om te kijken hoe jouw huwelijksbedankjes met persoonlijk ontwerp eruit gaan zien! Op...

Lees verder