6 tips bij een huwelijksaanzoek « Huwelijk

6 tips bij een huwelijksaanzoek

1) Bij een huwelijksaanzoek hoort een verlovingsring. Vind je het lastig om een ring uit te zoeken, vraag dan gerust om hulp aan een beste vriendin of favoriet familielid.

2) Kun je jouw aanzoek niet volledig geheim houden, dan is dat best wel logisch. Toch is het verstandig om je plannen met zo min mogelijk mensen te delen. Als je ze aan de grote klok hangt, is de kans nou eenmaal groter dat iemand zijn mond voorbij praat en dat zou zonde zijn.

3) Wil je graag een herinnering voor later, laat iemand dan foto's maken of filmen, zodat je het  aanzoek op ieder moment kunt herbeleven.
Huwelijksaanzoek

4) Het leukste is om jullie moment echt persoonlijk te maken. Dit kan door hem of haar te vragen op jullie favoriete plek, door te eten in het restaurant waar jullie tijdens een eerste afspraakje aten of door de grote vraag te stellen op een datum die belangrijk voor jullie is.

Tip! Zorg voor een back-up plan bij slecht weer, onverwachte drukte of andere onvoorziene omstandigheden. Ook kan het handig zijn om bijvoorbeeld het restaurant op de hoogte te stellen van je plannen.

5) Dé vraag stellen in een openbare gelegenheid kan hartstikke leuk zijn als je vriend of vriendin daar van houdt, maar niet iedereen wordt er blij van. Bedenk dus goed of een intiem moment of juist een publiekelijk aanzoek in de smaak zal vallen.

6) Tot slot een inkoppertje; ontspan. De voorbereiding is het halve werk, dus laat je niet gek maken en geniet! Natuurlijk is een aanzoek spannend, maar nogmaals, jij kent hem of haar het beste. Het komt goed!

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Christian Bauer: voor altijd

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Trouwen voor een dag

Gerelateerde bedrijven