Huwelijksaanzoek, spannend hoogtepunt « Huwelijk

Huwelijksaanzoek, spannend hoogtepunt

De grote vraag, wanneer stel je hem en op wat voor manier? Er zijn genoeg leuke opties (zoals trouwen voor één dag) voor een huwelijksaanzoek. De plaats is daarbij van groot belang.

Op een voor jullie speciale plek op de knieën gaan, is het meest bijzonder. Dit kan tijdens een etentje bij candlelight in het restaurant waar jullie vaak komen (je haalt je aanstaande op met een Limousine), maar ook in jullie favoriete wereldstad. Wat dacht je van het prachtige Barcelona, het romantische Rome of in de stad van de liefde, Parijs. Of vraag het tijdens een weekendje weg in eigen land Je kunt een spandoek ophangen in een bos of park, omdat jullie zoveel van wandelen houden, of een zelfgeschreven lied vertolken in jullie stamkroeg.

Maar er zijn nog meer creatieve manieren. Wat dacht je van een helikoptervlucht, waarbij je over een weiland vliegt met de gemaaide woorden ‘wil je met me trouwen?’. Een magische tocht in een luchtballon kan natuurlijk ook. Of misschien een vliegtuigje met daarachter een mooie tekst. Het enige wat je partner daarbij hoeft te doen is op het goede moment, nietsvermoedend omhoog kijken. 

Mogelijkheden te over dus voor een speciaal huwelijksaanzoek. Kom je er niet uit, check dan eens Belevenissen.nl. Zij bieden vele bijzondere en gepersonaliseerde cadeaus op het gebied van sensationele belevenissen die worden gekenmerkt door originaliteit. Uiteindelijk gaat het er vooral om dat jullie elkaar goed kennen en dat je weet wat hij of zij leuk vindt. Er zijn ideeën te over. Denk buiten de gebaande paden en het wordt een aanzoek om nooit te vergeten!

Door Rinske Bosma

 Ben je een truttige en eigenwijze oer-Hollander? Doe dan je aanzoek per tegeltje. Simpel zelf te maken via Truttigtegeltje.eu. Heb je meteen een leuke herinnering.

Zo kan het natuurlijk ook!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Het geheim van een goed huwelijk

Trouwen voor een dag

Lampionnen als trouwdecoratie

Bruidstaart met smaak