Binnenkort als gast naar een bruiloft? Zo zorg je voor een geschikte make-up look! « Huwelijk

Binnenkort als gast naar een bruiloft? Zo zorg je voor een geschikte make-up look!

make-up als gast

Gebruik langhoudende producten

Een bruiloft kan soms een volle dag en nacht in beslag nemen, dus kies voor goede waterproof producten. Met een langhoudende mascara en foundation kan je de hele nacht lang feest vieren en dansen zonder zorgen over uitgelopen make-up. Ook een goede setting spray is erg handig!

Houd ook rekening met de temperatuur, bijvoorbeeld als de bruiloft in de zomer plaatsvindt. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat je zometeen al je mooie make-up eraf zweet. Met langhoudende producten blijf je er fris en stralend uitzien!

Subtiel en natuurlijk

Behalve als het thema van de bruiloft specifiek uitnodigt tot dramatische kleding en make-up, is het beter om voor een subtiele aanpak te kiezen. Benadruk je beste gezichtskenmerken met een lichte foundation, blush en neutrale oogschaduw tinten. Match de kleuren van je outfit bij het seizoen en het thema van de bruiloft.opmaken als bruiloftsgast

Blijf bij wat je kent

Experimenteren met spannende make-up looks is waarschijnlijk niet handig als je je klaar aan het maken bent voor een bruiloft. Grote kans dat er iets niet helemaal goed gaat, en je bijvoorbeeld met een te donkere of te lichte foundation op de deur uitstapt. Gebruik daarom producten waar je bekend mee bent en kies een look die je al eerder hebt aangebracht.

Wil je wel graag wat nieuws proberen? Experimenteer al een aantal keer voor de dag van de bruiloft. Zo ben je beter voorbereid en kom je er niet op de bruiloft zelf achter dat die nieuwe eyeliner niet zo goed blijft zitten als je had gehoopt.

Weet je het niet? Vraag advies

Als je niet zeker weet of je make-up look gepast is en je de bruid goed kent, kan je haar altijd even vragen wat haar mening is. Ook kan je make-up advies vragen bij verschillende winkels of een make-up artiest. Zij hebben vaak goede tips over geschikte make-up voor op bruiloften en welke producten je hier het best voor kunt gebruiken.visagieworkshops.nl

Stralend naar een bruiloft

Ga je naar een bruiloft van vrienden of familie? Ontzettend leuk natuurlijk! Het is altijd een mooie gelegenheid om samen feest te vieren en je uit te dossen in je mooiste outfit. Met mooie make-up maak je je feestelijke look helemaal af. Met de tips in dit artikel kies je de geschikte look voor de aankomende bruiloft en kom je stralend voor de dag.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Binnenkort als gast naar een bruiloft? Zo zorg je voor een geschikte make-up look!

Feiten en fabels over corona