Trouwen bij Studio Sproet « Huwelijk

Studio Sproet

Van der Kloot Meyburgstraat 30
3067 ER Rotterdam

06 25398613
monica@studiosproet.com
www.studiosproet.com

Trouwkaarten op maat

Studio Sproet denkt graag met jullie mee én levert alle trouwkaarten kant en klaar af, zodat jullie tijd over hebben voor alle andere belangrijke zaken van de bruiloft.

Mijn naam is Monica, een creatieve duizendpoot die bruist van de ideeën. Mijn werk is mijn hobby en mijn hobby is mijn werk. In Sproet! komt dat helemaal samen en maak ik met heel veel liefde mooie dingen voor jullie droomdag. Trouwkaarten van Studio Sproet uit Rotterdam

Weddingstationary in jullie stijl

Trouwkaarten zijn er in alle soorten, stijlen en maten. Maar zijn jullie op zoek naar iets unieks? Een kaart helemaal van jullie zelf? Dan ben je bij Studio Sproet aan het juiste adres. Wil je beginnen met een save the date? Denk je aan menukaartjes voor op de dinertafel, een kinderakte (hoe leuk is dat) of een uniek gastenboek met vragen? Of misschien willen jullie een welkomstbord, naamkaartjes en… Vertel me jullie wensen en ik ga aan de slag met jullie eigen trouwhuisstijl.

Voor inspiratie kun je een kijkje nemen op studiosproet.com. En wil je dan weten of ik iets voor jullie kan betekenen, mail je wensen door of stuur wat data voor een belafspraak.

Gerelateerde artikelen

8 september: WeddingFair Rotterdam

Weinig vrienden, toch een fantastische huwelijksdag: zo doe je dat!

Hoe drukwerk kan bijdragen aan de sfeer van je bruiloft

De beste kraamcadeaus voor gehuwde ouders

Gerelateerde bedrijven