Maak van jullie trouwdag een magische dag voor het hele gezin « Huwelijk

Maak van jullie trouwdag een magische dag voor het hele gezin

Als ervaren trouwambtenaar (Babs) krijg ik vaak de vraag hoe nemen we onze kinderen mee in de voorbereidingen. Dit heeft mij geïnspireerd om dit kinderboek te maken samen met Mireille Geus (een zeer ervaren en bekroonde kinderboekenschrijfster) en uit te geven. Kinderboek over trouwen

Lezen over de trouwdag, kijken naar mannen en vrouwen die met elkaar trouwen, taart eten met teckel en eend, lezen wat een Babs eigenlijk doet. En natuurlijk zelf aan de slag gaan om zelfs je eigen handtekening te oefenen voor de familieakte. Een unieke combinatie die je vrolijk maakt en laat genieten. Ik gun ieder kind dit trouwavontuur! Want als zij genieten, genieten wij ook!

In het knettergekke boek Trouwen! worden alle stappen van de trouwdag op een speelse en eigentijdse manier met versjes en gedichten verteld: van het binnenkomen van de gasten, het trouwen, de kus, de taart, tot het late feestje. Trouwen kinder doe boek

De kinderen kunnen er helemaal hun eigen boek van maken. De leukste en gekste herinneringen vastleggen op hun manier. Tekenen, schrijven, foto’s plakken, de uitnodiging erin plakken, of een bloemetje van het bruidsboeket, niks is te gek. In het 48 pagina’s tellende unieke doe-boek maken kinderen hun eigen bruiloft en de mooiste herinnering aan hun trouwdag!

Laat ook jullie kids het avontuur met Eend en Teckel beleven in Trouwen! de hele trouwdag stap voor stap. Samen vieren jullie de liefde: zij genieten… en jullie ook!

Direct bestellen? Graag! Bij elke boekhandel in Nederland, bol.com of via trouwenmetmarien

Reacties:

“Wat een geweldig, creatief & uniek boek voor kinderen op een bruiloft. Zo gaat de bruiloft echt voor ze leven en hebben ze nadien een prachtige herinnering aan de dag.”
Vivian ter Huurne | ‘het Bruidsmeisje’
Winnares Award “Beste Weddingplanner van Nederland”

“Dankzij dit boek werd ons huwelijk in één klap tastbaar voor onze kleuter en peuter. Wat een plezier hebben we met het hele gezin gehad. Vooraf, tijdens en na onze bijzondere dag.”
Melanie en Rob | getrouwd door Marien

Reageren

Gerelateerde artikelen

Maak van jullie trouwdag een magische dag voor het hele gezin

Kinderboek over trouwen

Boek: Trouwen doe je zo!

Boek: Huwelijksplanner

Gerelateerde bedrijven