Trouwen bij Marien Kuipers trouwambtenaar « Huwelijk

Marien Kuipers trouwambtenaar

Oosterweg 84
6602 HG Wijchen

06 51186711
info@trouwenmetmarien.nl
www.trouwenmetmarien.nl

Jullie gaan trouwen: GEFELICITEERD!

Samen toeleven naar jullie trouwdag!!!

"Jullie hart vanuit mijn hart"

Wat voel ik me vereerd om even mee te mogen delen in jullie geluk. Samen naar jullie meest persoonlijke JA-Moment toewerken! Dat is het allerliefste wat ik doe.boek over trouwen

Hoe?

Als ervaren zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker, denk ik met jullie mee in de uitvoering van jullie trouwceremonie, er kan veel meer dan jullie denken. Ik sta open voor jullie wensen en vertaal jullie hart, jullie liefdesverhaal vanuit mijn hart op jullie unieke trouwmoment.

Tijdens onze persoonlijke voorbereidingsreis neem ik iedereen mee die een bijzondere plek heeft in jullie leven. Ik wil jullie ECHT leren kennen en in mijn hart sluiten. Trouwen met een lach en een traan, met woorden die vaak niet gezegd worden, eerlijk en oprecht. Persoonlijk en sprankelend, stijlvol en ontspannen, boeiend en enthousiast.

Misschien wel samen met jullie kinderen. We nemen ze samen mee in de voorbereidingen. Het kinderboek TROUWEN! Hét foto-doe-boek voor alle kinderen komt uit mijn hart en maakt van jullie trouwdag ook voor jullie kinderen de meest persoonlijke blijvende herinnering!kinderboek over trouwen

Waar?

In jullie eigen tuin, in een romantisch kasteel of een eeuwenoud klooster, met blote voeten op het strand of in jullie vaste stamkroeg, ergens in Nederland of ergens in het buitenland. Trouwen kan overal op elke gewenste locatie, groots of juist klein en intiem!

Wie ben ik?

Ik ben Marien Kuipers, zelfstandig trouwambtenaar (BABS Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) en ceremoniespreker. En wat word ik geïnspireerd door jullie, door trouwen, door even mee te mogen delen in jullie geluk, door jullie hart vanuit mijn hart te mogen vertalen. Mijn allermooiste cadeau: die warme liefdevolle glimlach op jullie gezicht, als jullie terugdenken aan jullie eigen unieke trouwceremonie!!

Zoeken jullie dit? Bel, mail of app om een vrijblijvende afspraak te maken. Ik zie ernaar uit om jullie te leren kennen!

Liefs,
Marien

“Deze vrouw is fan-tas-tisch! Ze is lief, attent, gezellig en bovenal weet ze wat ze doet! Ze luistert tussen de regels door naar alles wat jullie als bruidspaar vertellen. Ze heeft ons verhaal fantastisch verwoord! Lieve Marien, BEDANKT!”

Gerelateerde artikelen

Maak van jullie trouwdag een magische dag voor het hele gezin

Kinderboek over trouwen

Boek: Huwelijksplanner

Oprecht verwonderd

Gerelateerde bedrijven