Trouwen bij Vintagecars Wapenveld « Huwelijk

Vintagecars Wapenveld

Flessenbergerweg 9
8191 LH Wapenveld

038 4478489
info@vintagecarswapenveld.nl
www.vintagecarswapenveld.nl

Met Vintagecars Wapenveld op weg naar je herinnering

Trouwplannen en nog op zoek naar de perfecte trouwauto? Vintagecars Wapenveld verhuurt voor jullie trouwdag (of zomaar een dagje toeren) een tweetal klassieke volkswagens: een roomwitte Kever met schuifdakje uit 1968 en een witte Golf Cabrio uit 1985.

Uiteraard mag je zelf rijden. Standplaats van de kever is Wapenveld op de Noord-Veluwe. Verhuur is dus met name op de Veluwe, door Salland, Achterhoek, de kop van Overijssel of Drenthe. Je eigen auto kan in Wapenveld blijven staan. Beide auto’s hebben gordels voor en achter: (klein-) kinderen kunnen dus zonder bezwaar mee.
Trouwauto huren bij Vintagecars Wapenveld

Fotogenieke trouwauto’s

Zowel de Kever als de Golf Cabrio zijn echte eyecatchers. De fotogenieke auto’s doen het goed op de trouwreportage. Voor trouwen is de tweedaagse optie het meest gewild: auto zelf halen bij Vintagecars Wapenveld om 19.00 uur de avond voor de trouwdag en terugbrengen voor 19.00 uur de dag erna. Zo kunnen jullie nog een leuk dagje toeren in je eigen trouwauto! Dat tegen een nette prijs van € 300 + € 0,40 per verreden km. (all-in kosten, incl. brandstof, je hoeft niet zelf af te tanken).

Zorgeloze trouwdag

De inspiratiegids "Op weg naar je herinnering" staat met 36 pagina's boordevol foto's, routes (krijg je ook in Google maps) en tips voor bezienswaardigheden onderweg. Op aanvraag wordt deze gids gratis en vrijblijvend als glossy tijdschrift opgestuurd, dan graag een postadres.
Trouwauto huren bij Vintagecars Wapenveld

Zorgeloos rijden betekent ook dat je volledig WA-casco verzekerd bent inclusief een inzittendenverzekering. Zeker voor een trouwdag is het fijn te weten dat een reserve-auto klaar staat in: de Golf voor de Kever en omgekeerd.

Kijk op google review en facebook voor ervaringen van ander stellen. Voor contact: mail naar info@vintagecarswapenveld.nl of bel/app naar 06-49722125.

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar de perfecte trouwauto? Dit zijn de opties

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Op zoek naar een trouwauto

Trouwauto kiezen: 4 praktische tips

Gerelateerde bedrijven