Trouwauto kiezen: 4 praktische tips « Huwelijk

Trouwauto kiezen: 4 praktische tips

trouwauto

Zeker wanneer je een echte autoliefhebber bent of wanneer je voor een specifieke stijl van je bruiloft hebt gekozen. Een mooie en passende trouwauto kan het plaatje helemaal compleet maken. Ook is het leuk om je partner te verrassen met de perfecte trouwauto. Maar hoe je deze kiest? Wij zetten een aantal aspecten op een rijtje!

1. Verrassing!

Wanneer jouw partner een autoliefhebber is en misschien wel een droomauto heeft, is het leuk om de keuze van de trouwauto hierop aan te passen. Van een dikke Porsche tot een statige Bentley, alles is tegenwoordig te huur. Voor een dag vallen de kosten hiervan vaak wel mee.

Juist bij traditionele bruiloften -wanneer de bruidegom de bruid nog bij haar ouderlijk huis ophaalt- kan het de feestvreugde ontzettend verhogen. Kortom, ga voor de favoriet van je aanstaande!trouwauto in stijl

2. Alles in Stijl

Meer en meer zien wij dat mensen voor een specifiek thema van hun bruiloft gaan. Of dit nu in de stijl van Peaky Blinders of James Bond is, we zien van alles voorbij komen. In dat laatste geval is het natuurlijk een inkoppertje waar je voor gaat; Een echt Aston Martin.

Bij Peaky Blinders kunnen wij ons juist voorstellen dat het een oldtimer wordt. Om het huwelijk tot in de details te regelen bij een thema, kan een passende trouwauto niet uitblijven!alles in stijl trouwauto

3. De Kosten

Een huwelijk is duur, van de ringen tot de kleding, alles kost geld. En dan hebben we het nog geen eens over de kosten van het feest gehad. Dat er aspecten zijn waar jij graag op wilt besparen is daarom logisch. De trouwauto kan daar ééntje van zijn.

Hoe je dit doet? Heel eenvoudig, door eens goed in je vriendenkring rond te kijken. Heb jij toevallig een neef, buurman of collega die in een supergave bak rondrijdt? Vraag hem dan of hij of zij deze voor een dag wil uitlenen.

Een bos bloemen en dikke doos Merci doen vaak al voldoende ter compensatie. De eigenaar vindt het namelijk vaak een groot compliment dat jullie willen trouwen in zijn auto!autoverzekering

4. Wie rijdt er?

Naast de auto nog een tip; Bedenk wie er gaat rijden in de auto! Heb je een tweezitter gehuurd? Dan is het aan jou of je partner om als chauffeur te fungeren. Zorg wel dat de autoverzekering dan op orde is. Op deze dag zit je natuurlijk al boordevol spanning, dan wil je dit soort dingen ten allen tijde goed geregeld hebben.

Maar ook je broer, vader of beste vriend laten rijden kan speciaal zijn. Kies wel iemand die een beetje betrouwbaar is én bereid is om zich als echte chauffeur te gedragen. Want de autodeur voor jullie open- en dichtdoen is toch wel een must op zo’n dag.

Kortom, een trouwdag mag eigenlijk niet voorbijgaan met een plaatje van een auto. Van een racemonster tot een ware klassieker. Alles heeft zijn charme! Maar kies iets wat bij jou en je partner past, je zult dan nog jarenlang vol trots naar de foto’s kijken!

Reageren

Gerelateerde artikelen

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Op zoek naar een trouwauto

Trouwauto kiezen: 4 praktische tips

Het leukste vervoer voor je mooiste dag

Gerelateerde bedrijven