3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft « Huwelijk

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Zo zien we dat een sportwagen enorm populair is, maar ook een paard en wagen bij veel gypsies wordt gekozen om in stijl aan te komen. Omdat de mogelijkheden enorm zijn, hebben wij een aantal originele ideeën voor je, die er zeker voor zullen zorgen dat de mensen er nog lang over na zullen praten. Dus ga je binnenkort trouwen en zijn jullie er nog niet over uit op welke manier jullie graag vervoerd willen worden? Dan zijn deze drie ideeën zeker goed om te onthouden.
Trouwen bakfiets huren
Foto: Oh Belle Fotografie

Samen op de fiets

Hoe leuk is het, wanneer iedereen verwacht dat jullie in een chique auto aankomen, maar jullie iedereen weten te verrassen door op een fiets ten tonele te verschijnen? Vooral wanneer het een speciale fiets is, is dit natuurlijk nog veel leuk. Hierbij moet je denken aan een klassieke fiets waarbij de vrouw vooropzit en de man trapt. Uiteraard kun je het zelf zo gek maken als je dat zou willen, maar is het ons advies om te kiezen voor een Amslod fiets, zodat je niet alleen zeker weet dat je veilig zit, maar dat je ook soepel kunt fietsen. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat je in die paar honderd meter die je naar de locatie fiets, ergens onderuit gaat omdat de remmen niet goed werken.
Met boot naar trouwlocatie
Foto: Bergh Fotografie

Met de boot naar de locatie

Deze manier van vervoer gaat natuurlijk alleen wanneer je kiest voor een locatie bij het water. Het leuke aan vervoer per boot, is dat je het ook hier zelf zo gek kunt maken als je wil. Zo kun je kiezen voor een luxe sloep, maar kun je het ook wat luchtiger maken door lekker basic in een roeiboot met peddels naar de locatie toe te varen. Het enige waar je wel even rekening mee moet houden, is dat je tijdens het in- en uitstappen niet in het water valt. De kans dat je dan met een nat pak of natte jurk op de bruiloft verschijnt, die is vrij groot. voor de foto’s is het leuk, maar voor de rest van het feestje wat minder kunnen we je verzekeren.
VW Busje huren voor bruiloft
Foto: Fotozoet

Volkswagenbusje

Ben je op zoek naar een retro uitstraling, maar dan wel chic? Kies dan voor een vintage Volkswagen bus als trouwvervoer. Dit iconische voertuig brengt je terug in de tijd en zorgt voor een unieke sfeer op jullie bruiloft. Het busje kan worden gepersonaliseerd met bloemstukken, slingers of andere decoraties die passen bij jullie trouwthema. Het leuk is ook om deze bus bijvoorbeeld daarna om te bouwen tot een echte fotobooth, waar iedereen met de contouren van deze bus een foto kan maken om bijvoorbeeld in het gastenboek te plakken.

Foto boven: Annet Takes Pictures

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar de perfecte trouwauto? Dit zijn de opties

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Op zoek naar een trouwauto

Trouwauto kiezen: 4 praktische tips

Gerelateerde bedrijven