Trouwen bij Fotozoet « Huwelijk

Fotozoet

Emminkhuizerberg 50
3825 BH Amersfoort

06 55117286
lisa@fotozoet.nl
www.fotozoet.nl

Lief bruidspaar,

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Dat jullie dit lezen betekent dat jullie op zoek zijn naar een fotograaf voor jullie mooiste dag. Tadaah, hier ben ik! Ik ben Lisa, trouwfotograaf, en dol op het vastleggen van emotie. In dit geval: jullie emotie en die van de mensen om jullie heen.

Op jullie trouwdag ben ik overal bij aanwezig: het aankleden, het eerste moment dat jullie elkaar zien, het moment dat jullie eindelijk ‘Ja!’ tegen elkaar zeggen, het moment dat mama een traantje wegpinkt en het moment dat jullie in elkaars ogen verdrinken op de dansvloer tijdens de eerste dans.
Bruidsfotograaf Fotozoet uit Amersfoort

BFF for the day

Al die momenten stikken van de emotie en het is voor mij de kunst om die te vangen. Niet in scene gezet, maar precies zoals jullie zijn. Om dat goed te kunnen doen is het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij. Daarom plan ik altijd eerst een kennismakingsgesprek met een bruidspaar. Even aan elkaar snuffelen en kijken of we matchen.

Hoe is het om mij op jullie bruiloft erbij te hebben? Ik stel mij meestal op als jullie ‘BFF for the day’. Waar jullie zijn, daar ben ik ook. Ik leg elk moment vast, ja ook die momenten waarvan jullie denken dat ze iets minder charmant zijn, maar die achteraf stiekem best wel grappig waren.
Bruidsfotograaf Fotozoet uit Amersfoort

Tijdens de loveshoot neem ik de leiding en help ik jullie met het maken van de mooiste foto’s waar de liefde en het plezier vanaf spat. Tijdens de ceremonie ben ik juist weer heel erg op de achtergrond, zoekend naar de lachsalvo’s en traantjes bij jullie en het publiek.

Enthousiast geworden? Neem dan gerust een kijkje op mijn website en vraag vooral dat vrijblijvende kennismakingsgesprek aan!

Liefs,
Lisa

Gerelateerde artikelen

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

18 februari: WeddingFair Utrecht

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Gerelateerde bedrijven