Trouwen bij Annet Takes Pictures « Huwelijk

Annet Takes Pictures

Nieuweweg 36
3371 CP Hardinxveld-Giessendam

06 40142481
annetgeurtsen@gmail.com
www.annettakespictures.nl

Jullie eigen verhaal beeldend vastgelegd

Wat leuk dat jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Mijn naam is Annet Geurtsen en ik zou het geweldig vinden alles vast te leggen wat jullie verhaal compleet en uniek maakt. Jullie eigen love story.

Naast professioneel fotograaf ben ik moeder van drie kinderen en geniet ik van een gezellig sociaal leven. Ik ben graag bezig, dus bankhangen is mij vreemd. Maar genoeg over mij. Het gaat om jullie.
Annet Takes Pictures uit Hardinxveld-Giessendam

Wie zijn jullie

Graag zou ik willen weten hoe jullie elkaar hebben leren kennen, hoe het aanzoek was en hoe jullie trouwdag er uit zal gaan zien. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de diepere laag: wat beweegt iemand en waar ligt de werkelijke emotie? Daarom hoop ik jullie persoonlijk te mogen leren kennen. Trouwen is de bekroning van jullie liefde voor elkaar en een ode aan het leven. Voor het creëren van dát liefdesverhaal is open communicatie heel belangrijk.
Trouwfotograaf Annet Geurtsen

Spontane fotografie

Mijn fotografie is puur, bruisend, intiem en modern. Tijdens de fotoshoot gaan we aan de slag met enthousiaste opdrachten die bij jullie passen. Wanneer er ideeën geopperd worden is mij niets te gek. Tijdens jullie trouwdag durf ik dicht bij jullie en jullie gasten te komen, close ups vanuit mooie, werkelijke perspectieven en met ruimte voor emotie. Deze manier van fotograferen levert gegarandeerd spontane beelden op. In mijn fotografie ga ik mee met trends, want modern geschoten is tijdloos vereeuwigd.

Zijn jullie net zo nieuwsgierig naar mij en mijn werk, dan ik naar jullie verhaal? Neem dan een kijkje op mijn website of neem vrijblijvend contact op. Ik hoor en zie jullie graag!

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Trouwen in Zuid-Holland

Gerelateerde bedrijven