Trouwen bij Oh Belle Fotografie « Huwelijk

Oh Belle Fotografie

Bosmahof 22
3907 JC Veenendaal

06 28743742
corine@ohbelle.nl
www.ohbelle.nl

YAY! Jullie gaan trouwen!

De trotse blik van je vader als hij je voor het eerst ziet, samen keihard lachen om anekdotes tijdens de ceremonie, je lief die even stiekem een kus geeft tijdens het diner, je broertje die toch een speech houdt tijdens het eten en je daarmee ontroert, je beste vriend die met je moeder op de dansvloer staat te swingen…

Dat zijn de momenten die er toe doen. Die vertellen wie jullie zijn en wat belangrijk voor jullie is. Wat ik het mooiste vind aan een bruiloft is dat iedereen om wie jullie geven bij elkaar komt om samen met jullie de liefde en het leven te vieren!
Trouwfotograaf uit Veenendaal

Het verhaal van jullie trouwdag

Ik werk op een ongedwongen en relaxte manier. Ik regisseer niets, ik leg de dag echt vast zoals hij is. Ik fotografeer vanuit een journalistiek oogpunt: ik ben constant op zoek naar verhalen, connecties en oprechte momenten. Natuurlijk zal ik jullie tijdens de fotoshoot wel wat aansturen, maar ook daar ga ik voor de échte momenten! Gedurende de dag probeer ik me zoveel mogelijk te mengen tussen de gasten.
Trouwfotograaf uit Veenendaal

Wat ik met de foto’s wil bereiken is dat jullie de foto’s zien en de dag weer opnieuw beleven. De spanning in de ochtend, de trotse blikken van ouders en de grappige momentjes tussendoor. En ik wil jullie dingen laten zien die je zelf niet gezien hebt die dag!

Ontvang een uitgebreide brochure

Tijdens een kennismaking leer ik jullie graag beter kennen én gaan we samen ook kijken naar jullie dag. Ik heb een uitgebreide brochure gemaakt met heel veel informatie over de mogelijkheden en ik ga dieper in op alle vragen die jullie op dit moment wellicht al hebben. Neem contact met me op en ik stuur je de brochure toe!

Groetjes Corine

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwen in Utrecht

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2023

Alles over het trouwalbum

Gerelateerde bedrijven