Trouwen bij Bergh-Fotografie « Huwelijk

Bergh-Fotografie

Taludweg 39
1215 AB Hilversum

06 25426470
info@bergh-fotografie.nl
www.bergh-fotografie.nl

Geen kunstjes, maar gewoon puur, zoals jullie zijn. Dat is mijn stijl!

Bruidsfotografie met vooral spontane foto's die het verhaal van jullie trouwdag vertellen. Trots ben ik op de Awards, nominaties en eervolle vermeldingen die ik heb mogen ontvangen voor mijn bruidsfoto's.Bergh-Fotografie

Zoeken jullie een trouwfotograaf vanaf de voorbereiding t/m het feest of voor een deel van jullie trouwdag? Willen jullie wel of geen 2e trouwfotograaf? Geen album of juist meer albums? Veel is mogelijk!

Wat is mooier dan de blik van je moeder als je net je trouwjurk of trouwpak aan hebt, de blik van je vader als hij je weggeeft, de emotie van jullie beiden als jullie elkaar voor het eerst zien of elkaar toespreken tijdens de ceremonie, de spanning in de ogen van jullie kinderen omdat ook zij gaan 'trouwen', de ontlading bij de felicitaties en ga zo maar door.

Dit zijn de foto's die je ontroeren en later weer terugbrengen naar hét moment, ook na heel veel jaren.Yvonne van den Bergh Fotografie

Geïnteresseerd? Neem dan contact met me op voor een afspraak. We nemen dan jullie wensen door en jullie ontvangen direct een persoonlijke offerte.

"Super blij zijn we met onze foto's en het album dat gemaakt is! Zo vriendelijk en meedenkend, dat we meteen op ons gemak voelde !! Super dankbaar dat jullie deze dag zo mooi hebben vastgelegd!"

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwen in Noord-Holland

By June – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Alles over het trouwalbum

Gerelateerde bedrijven