Trouwen op de Amsterdamse grachten « Huwelijk

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Rederij de Nederlanden is dé specialist voor exclusieve bruiloften op het water in en rond Amsterdam. Met sfeervolle trekschuiten, city tenders en salonschepen hebben wij voor ieder gezelschap de perfecte boot.

Wij bieden all-inclusive arrangementen, maar ook speciale vaartochten op maat. Uiteraard verzorgen wij naar wens een borrel of diner aan boord. Van romantische grachtencruise voor een tien gasten tot spetterende bruiloft met 200 man, Rederij de Nederlanden van iedere bruiloft op het water een onvergetelijke belevenis.
Trouwen in Amsterdam

De voordelen van Rederij de Nederlanden

  • Officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam

  • Stijlvolle, comfortabele schepen voor 5 tot 200 personen

  • Jarenlange ervaring met bruiloften, recepties en feesten

  • Ook catering is bij ons in vertrouwde handen

  • Wij varen elektrisch, dus schoon en stil

Officiële trouwlocaties

De schepen van Rederij de Nederlanden zijn officiële trouwlocaties van de gemeente Amsterdam, wat betekent dat de formele trouwplechtigheid aan boord kan plaatsvinden. Als u aan boord wilt trouwen, reserveert u bij Rederij de Nederlanden een schip. Vervolgens maakt u een afspraak bij stadsdeel Centrum, waarbij u aangeeft dat de plechtigheid aan plaatsvindt boord van een van onze schepen.
Trouwen op een rondvaartboot in Amsterdam

Keurmerk Trouwen

Rederij De Nederlanden is in het bezit van het Keurmerk Trouwen van de Nationale Trouw Branche Organisatie (NTBO). Dit keurmerk wordt uitsluitend afgegeven aan professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven in de trouwbranche. Zij worden jaarlijks gescreend door een onafhankelijk bureau om te toetsen of aan alle criteria wordt voldaan. Het keurmerk betekent dat u bij Rederij de Nederlanden gegarandeerd de beste service krijgt.

Ellen zei:

Goedemiddag , Verzorgen jullie ook budget bruiloften op een maandag of dinsdag( de minst drukke dag) voor 15 mensen? Trouwplechtigheid en een rondvaart en lunch of als t s middags is diner? Kijk uit naar uw antwoord liefst via mail ivm werk. Het gaat om een bruiloft eind aug of sept. Alvast dank

Reageren

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven