Trouwen bij 123Trouwauto « Huwelijk

123Trouwauto

Prins Mauritsstraat 26
2676 BC Maasdijk

06 21832344
info@123trouwauto.nl
www.123trouwauto.nl

Welkom bij 123Trouwauto!

Wij zijn al meer dan 15 jaar het betrouwbare adres om je trouwauto te huren. Bij 123Trouwauto heb je de keuze uit een groot aanbod oldtimer trouwauto's in verschillende stijlen.Trouwauto Zuid Holland

De A-Ford 'Fordor' (vierdeurs uitvoering) uit 1930 en de Rolls Royce 20/25 Hooper Sports Limousine uit 1935 zijn de echte 'pre-war classics' Deze auto's komen uit de tijd dat paarden en koetsen het normale vervoer waren. Dat zie je terug in de bouwwijze van deze auto's; een riante hoge koets met 4 deuren. Gemakkelijk in- en uitstappen met alle ruimte voor jullie als bruidspaar!

De Excalibur trouwauto's combineren de elegante ‘jaren 30’ stijl met sportief en stoer. Er zijn drie Excalibur Phaeton (cabriolet) in de kleuren Wit/Wit, Wit/Blauw & Champagne en één Excalibur Sedan in Zilvergrijs beschikbaar. Het dak van elke Excalibur Cabriolet kan uiteraard ook dicht! Heb je een bruiloft in Jaren 30, Peaky Blinders, Great Gatsby of Roaring Twenties stijl, dan passen de Excaliburs hier helemaal bij!

Onze Ford Mustangs zijn gebouwd in 1964, 1965 en 1966 zijn de echte sixties classics waarmee je zelf mag rijden! Al onze Mustang trouwauto's zijn wit met verschillende kleuren interieurs. Ook zijn ze allemaal cabriolet met de mogelijkheid om het dak dicht te doen. Welke ‘sixties’ Mustang heeft jouw voorkeur?

Tenslotte de 'all time favourites' Mini Cooper en Volkswagen T1 Samba. Net als de Mustangs zijn dit de echte jaren 60 auto's. Met de Mini ga je samen op pad en met de VW T1 kunnen 8 passagiers meerijden.

Trouwauto huren? Neem contact op en maak een afspraak in onze showroom om jouw favoriete trouwauto te bekijken!

“123Trouwauto zorgt voor topvervoer op je trouwdag! Karel is een zeer professionele chauffeur en hij zorgt ervoor dat je je op de dag zelf op je gemak voelt. Sowieso maak je een prachtige entree met een auto van 123Trouwauto”.

Gerelateerde artikelen

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Op zoek naar een trouwauto

Trouwauto kiezen: 4 praktische tips

Het leukste vervoer voor je mooiste dag

Gerelateerde bedrijven