Open trouwvervoer « Huwelijk

Open trouwvervoer

Er zijn genoeg open auto's. Wat dacht je van de Volkswagen Kever Cabrio of een sportieve Porsche. Van sportwagen tot old timer, of zelfs per koets, er is ongetwijfeld voor iedereen geschikt open vervoer te vinden. Nu alleen nog een garantie op mooi weer!

Net even anders

Voor veel bekijks en omdat het ook nog eens een grappig vervoersmiddel is, huur je een Tuktuk! Vooral op een mooie (na)zomerdag ideaal trouwvervoer en ook nog eens leuk voor de foto's. Natuurlijk kun je ook op de fiets of lopend richting stadhuis gaan, of wat dacht je van lekker Hollands op de versierde bakfiets?
Gaat dat je toch iets te langzaam allemaal, dan zijn een scooter of motor ook leuke opties. Extra speciaal: een motor met zijspan. Hebben jullie geen zin om zelf te rijden, denk dan eens aan de fietstaxi.

Over het water

Trouwen jullie in de buurt van water, dan is het natuurlijk geweldig om per boot te arriveren. Dit kan een romantische roeiboot, maar ook een snelle motorboot of een indrukwekkende sloep zijn. Helemaal super als bijna niemand weet dat jullie per boot aankomen. Trouwen op het water is ook een optie. 

Tip! Voor welk open vervoer je ook kiest, vergeet niet je ride te pimpen. De sliert kletterende blikjes zijn nog altijd populair, maar ook een bos bloemen of tros ballonnen op de motorkap en een lint of vlaggetje aan de antenne kunnen laten zien dat het vandaag een feestelijke dag is.
Wil je het nog iets duidelijker maken? Met een chique raamsticker of jullie afwasbare namen op de autoruit, zal niemand zich meer afvragen wat daar aan de hand is.

Door Rinske van Rootselaar
Foto: Love and Tenderness Photography

Bruidsmagazine

Reageren

Gerelateerde artikelen

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Op zoek naar een trouwauto

Trouwauto kiezen: 4 praktische tips

Het leukste vervoer voor je mooiste dag

Gerelateerde bedrijven