Milieuvriendelijk trouwvervoer « Huwelijk
Large_trouwvervoer_tuktuk

Milieuvriendelijk trouwvervoer

Bij trouwvervoer denk je misschien niet meteen aan het milieu. Je vervoer moet iets uitstralen, bij jullie passen en de prijs moet binnen bepaalde grenzen blijven. Maar ook milieubewust vervoer kan in deze categorieën vallen.

Elektrisch trouwvervoer

De populaire oldtimers hebben vaak een geweldige uitstraling, maar goed voor het milieu zijn ze zeker niet. Het zijn meestal echte vervuilers. Wil je tijdens je bruiloft aan het milieu denken, overweeg dan eens een elektrische auto. Elektrisch rijden wordt steeds populairder en niet voor niets. Het is schoon, stil en je hoeft je er echt niet voor in een koekblikje te wurmen. Steeds meer hippe 4-deurs zijn elektrisch. Wat dacht je van een elektrische limousine? Of een elektrische scooter? Dat is van deze tijd, stil èn 'groen'!

Tip! Ben je nog op zoek naar een speciaal, elektrisch voertuig? Misschien is een volledig elektrische tuktuk dan een idee! Ook in limo uitvoering beschikbaar!

Andere vervoersmiddelen

Minder luxe, maar minstens zo leuke zijn de traptaxi, riksja of de fiets. Hiermee beweeg je je gemakkelijk en snel door een grote stad en kun je overal komen. Natuurlijk kun je ook overwegen om alles op één locatie, of binnen loopafstand te plannen, waardoor je geen trouwvervoer nodig hebt. Of denk eens aan een koets of paard en wagen: indrukwekkend en milieuvriendelijk.

Tip! Ook je gasten komen vaak met de auto of moeten tussendoor met eigen vervoer van de ene naar de andere locatie. Extra goed voor het milieu is het om bijvoorbeeld een bus te huren, zodat iedereen met één vervoersmiddel van A naar B kan.

Door Rinske van Rootselaar
Foto: e-TukTuk

Trouwartikelen

peter zei:

Goedeavond Wat een super gave witte tuk tuk Kunt u mij vertellen waar deze gehuurd kan worden. en wat de kosten zijn transport en huur Horen graag van u Ons mailadres is peteraalsters73@gmail.com Mvg peter

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_auto_huren_ibiza

Trouwen op Ibiza? Zo huur je de perfecte auto

Large_decoratie_trouwauto

Maak je bruiloft compleet met Plakkunst

Large_trouwen_bakfiets_wecapture

Trouwvervoer, maar dan anders

Large_trouwvervoer_love_and_tenderness_photography

Open trouwvervoer

Gerelateerde bedrijven