Trouwen bij FotoHuis Venray « Huwelijk

FotoHuis Venray

Plataanstraat 2
5802 EJ Venray

0478 580974
info@fotohuisvenray.nl
www.fotohuisvenray.nl

FotoHuis Venray staat voor maatwerk

Een professionele en ervaren trouwfotograaf is een must voor op je bruiloft. Het is eeuwig zonde als je je bruiloft niet zo mooi vast hebt laten leggen als je achteraf had gewild. FotoHuis Venray is het adres voor jullie bruidsreportage.

Jullie trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. Dit vraagt om prachtige foto’s. Marcel Aerts van FotoHuis Venray heeft  hier ruime ervaring in. Hij heeft al bijna 500 bruidsparen voor zijn lens gehad.
Trouwfotograaf FotoHuis Venray

Levenslange herinnering

Door de drukte is het aan te raden eerst een afspraak te maken. Na een persoonlijk gesprek wordt een offerte op maat uitgewerkt. Je kunt gaan voor een complete reportage verwerkt in een handgebonden trouwalbum voor een levenslange herinnering. Of je kiest voor het digitale pakket. Binnen 14 dagen zijn de foto’s al te zien via www.fotohuisvenray.nl

Tip: Een mooie herinnering aan jullie grote dag aan de muur, zorgt ervoor dat je er elke dag even van kunt genieten. FotoHuis Venray beschikt over een eigen lijstenmakerij. AMBA lijsten Venray is hét adres voor alle mogelijke lijsten.

"Het enthousiasme en professionaliteit van de fotograaf werkt aanstekelijk en zorgde voor schitterende foto's. Echt een aanrader!"

Gerelateerde artikelen

Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam

27 oktober: The Wedding Experience Limburg

Bruidsvideografie een vak apart

Trouwen in Limburg

Gerelateerde bedrijven