Een zonnebril voor bruid en bruidegom? « Huwelijk
Large_zonnebril_bruiloft_trouwen

Een zonnebril voor bruid en bruidegom?

Voor de bruidsfoto's is het soms wel wat lastig. Met samengeknepen ogen maak je nou niet bepaald de mooiste trouwfoto's natuurlijk. Alhoewel je op het weer tijdens je bruiloft weinig tot geen invloed hebt, heb je wel invloed op hoe je er mee omgaat! Trouw je in de herfst dan doe je er goed aan om van tevoren een paraplu in kleuren passend bij je trouwkledij aan te schaffen (je wilt écht niet dat als de regen met bakken uit de hemel valt dat je geen paraplu bij je hebt, of nog erger; dat Ome Willem een Heineken-paraplu tevoorschijn tovert). Trouw je in het voorjaar of in de zomer, dan doe je er goed aan om op voorhand een mooie zonnebril in huis te halen. Ook leuk als je James Bond-achtige trouwfoto's wilt maken!
Zonnebril voor de bruidegom

Zonnebrillen als huwelijksgoodie

Op veel trouwerijen geeft het bruidspaar de daggasten een klein cadeautje. Een notitieboekje om leuke uitspraken in op te schrijven, een mooie waterfles om de hele dag uit te kunnen drinken (handig, als het snikheet is op je bruiloft!) of een andere leuke goodie. Wat ook een leuke goodie is én het goed doet op je trouwfoto's, is dat je al je gasten dezelfde zonnebril cadeau doet! Er zijn tal van verschillende zonnebrillen die handig zijn om weg te geven. Heb je een bepaalde natuurlijke stijl in gedachten voor je trouwfoto's, dan is het leuk om een houten zonnebril weg te geven. Maar je kunt natuurlijk ook voor andere soort zonnebrillen kiezen. Misschien kun je er wel honderd laten bedrukken met jullie namen erop, of kies je voor een gabberachtige ronde zonnebril voor al je gasten. Het is jouw feestje, dus jij bepaalt!
Zonnebril voor de bruid

Ook een zonnebril voor de bruid?

Dat is natuurlijk wat een lastige.. Heb je een smetteloos witte bruidsjurk, dan doe je daar misschien liever niet een zwarte zonnebril bij op. Dat verandert natuurlijk wanneer je kiest voor een hele andere kleur bruidsjurk. En een zonnebril hoeft trouwens natuurlijk ook niet per sé zwart te zijn. Er zijn ook hele mooie zonnebrillen met bijvoorbeeld lichtpaarse glazen, roze glazen of zelfs regenboogkleurige glazen! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er, dus er is altijd een zonnebril die bij jouw bruidsjurk past. Je hoeft 'm natuurlijk ook niet de hele dag te dragen, je kunt er ook voor kiezen om de zonnebril alleen te dragen bij de niet-officiële momenten en de zonnebril tijdens de officiële momenten (in de kerk of tijdens het aansnijden van de taart bijvoorbeeld) af te zetten.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_zonnebril_bruiloft_trouwen

Een zonnebril voor bruid en bruidegom?

Large_haaraccessoires

Bloemen in je haar

Large_abrazisieraden

Bruidssieraden passend bij jouw voorkeuren

Large_bruidsaccessoires_nadine-de-ruiter

Bruidsaccessoires voor hem en haar

Gerelateerde bedrijven