Trouwen bij Bruidsboutique MariAnna « Huwelijk

Bruidsboutique MariAnna

Kleinzand 145
8601 BG Sneek

0515 433738
info@bruidsboutiquemarianna.nl
www.bruidsboutiquemarianna.nl

Op zoek naar de jurk van je dromen?

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Eindelijk is het dan zover en mag je als bride-to-be op zoek naar jouw droomjurk. Hiervoor ben je van harte welkom bij Bruidsboutique MariAnna in Sneek.

Onze sfeervolle bruidswinkel is gevestigd in een schitterend grachtenpand in het hartje van Sneek. Niet alleen is er keuze uit honderden bruidsjurken, maar ook de juiste accessoires zoals lingerie, schoenen, sieraden, haarjuwelen etc. zijn aanwezig.
Bruidsmodewinkel in Sneek

Uitgebreide collectie

Onder het genot van een kopje koffie of thee kan je jouw persoonlijke wensen kenbaar maken aan onze ervaren verkoopsters en coupeuses. Daarna gaan we gezellig passen. Bruidsboutique MariAnna biedt een uitgebreide collectie van alle grote en kleine gerenommeerde merken. Ook voor een maatje meer! Je vindt bij ons namelijk een uitgebreide plus size bruidsjurken collectie. We beschikken over een eigen atelier zodat er heel veel mogelijkheden zijn om jouw droomjurk te creëren en perfect op maat te maken. 

Al onze bruiden verdienen de volle aandacht. Wij nemen uitgebreid de tijd voor jou. Daarom kun je ons het beste even bellen of mailen voor een afspraak. Maar natuurlijk mag je bij ons ook zo binnen komen lopen. Succes met alle voorbereidingen en tot ziens in onze winkel.

Gerelateerde artikelen

Kleding voor de bruidskinderen

Met deze stappen vind je jouw droom trouwjurk

Tips bij het uitzoeken van een trouwjurk

Sieraden om mee te trouwen

Gerelateerde bedrijven