Trouwen bij Bruidsmode Lisa « Huwelijk

Bruidsmode Lisa

Drienerstraat 89-91
7551 HR Hengelo

074 2911510
info@bruidsmodelisa.nl
www.bruidshuislisa.nl

Bruidsmode Lisa laat je stralen

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen. De voorbereiding is een drukke tijd van regelen en keuzes maken. De belangrijkste keuze is waarschijnlijk het kiezen van die ene droomjurk. De perfecte trouwjurk vinden is immers de wens van elke bruid.

Bij Bruidsmode Lisa helpen wij je graag bij jouw zoektocht. Hiervoor bieden wij een ruime collectie bruidsmode en staan wij klaar met deskundig en eerlijk advies.
Bruidsmode Lisa Hengelo

De stijl die bij jou past

Het is natuurlijk best spannend om een bruidsmodezaak binnen te stappen voor een passessie. Bij Bruidsmode Lisa voel je je meteen op je gemak. Onze winkel in Hengelo ademt de gemoedelijk sfeer van een gezellige Twentse huiskamer. Wij werken op afspraak zodat iedere bruid de aandacht krijgt die ze verdient. Zo is er voldoende tijd om erachter te komen welke stijl het beste bij je past.

Onvergetelijke belevenis

Bruidsmode Lisa is de meest gespecialiseerde bruidsmodewinkel van Oost-Nederland, en dat al ruim 80 jaar. Onze collectie bestaat uit gerenommeerde bruidsmodemerken van nationale en internationale allure. Wij bieden een enorme diversiteit aan modellen en stijlen.
Trouwen in Twente Bruidsmode Lisa Hengelo

Om te komen tot de enige juiste keuze word je geholpen door de ervaren professionals Doreen of Karin. Zij zorgen ervoor dat het uitzoeken van jouw trouwjurk een onvergetelijke ervaring wordt.

Naast de service van ons eigen atelier waar onze coupeuses jouw gekozen jurk exact op maat maken, bieden wij nog een extra service. Op de trouwdag komen wij namelijk bij jou thuis. We helpen je dan met aankleden, zodat jij zeker weet dat de jurk perfect zit. Het grote stralen kan beginnen. 

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Trouwen in Overijssel

Gerelateerde bedrijven