Trouwen bij Bruidshoeve Charlotte « Huwelijk

Bruidshoeve Charlotte

Pieter Stuyvesantweg 40
8478 HE Sonnega

0561 499416
avanunen1@hotmail.com
www.bruidshoevecharlotte.nl

Stralen in de trouwjurk die bij jou past

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Je ziet jezelf al stralen in de jurk der jurken en hebt vast al eens nagedacht hoe deze er uit gaat zien. Toch krijgen veel bruiden nog keuzestress. Bij Bruidshoeve Charlotte helpen we je graag met het uitkiezen van jouw droomjurk.

Bij binnenkomst van de bruidshoeve in het Friese Sonnega, op de grens met Drenthe, Flevoland en Overijssel, voel je meteen de ontspannen sfeer. Hier geniet je in een romantische ambiance van een uitgebreide collectie trouwjurken, bruidsaccessoires en nog veel meer.
Bruidshoeve Charlotte in Sonnega

Complete plaatje

Bij Bruidshoeve Charlotte vind je  mooie en gerenommeerde merken zoals Justin Alexander, Ladybird, Sincerity en Sweatheart. Je wordt geholpen door een ervaren vakvrouw die alle tijd voor je neemt. We maken er een echt pasfeest van om uiteindelijk bij die ene jurk uit te komen. En mocht jouw droomjurk nog een paar aanpassingen nodig zijn, dan zorgt de coupeuse daarvoor. Natuurlijk kom je ruim voor jullie trouwdag nog een keer doorpassen om er zeker van te zijn dat de jurk als gegoten zit.

Om je trouwoutfit compleet te maken bieden wij ook een ruime collectie accessoires zoals lingerie, trouwschoenen, bruidssieraden en haaraccessoires.

Een afspraak maken

Of je nu gaat voor romantisch kant, uitgesproken strass of basic stijlvol? Trouw je in bohemian style, als een prinses of extra glamorous, wij bieden voor iedere bruid en voor elk budget de perfecte trouwjurk. Wij werken alleen op afspraak zodat we ruimschoots de tijd voor jou hebben.

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Friesland

Trouwjurken voor elk seizoen: Vind jouw perfecte match!

Kleding voor de bruidskinderen

Lingerie: De mooiste en beste keuze voor onder jouw bruidsjurk

Gerelateerde bedrijven