Trouwen bij C'est Moi Bruidsmode « Huwelijk

C'est Moi Bruidsmode

Pastoor Breugelstraat 59b
4744 AB Bosschenhoofd

06 22833373
info@cestmoi-bruidsmode.nl
www.cestmoi-bruidsmode.nl

Dé mooiste trouwjurken & trouwpakken op maat gemaakt met persoonlijk en deskundig advies

Alles voor dé mooiste trouwdag! Maar ook alle trouwkleding voor de bruidsmeisjes, getuigen, familie en vrienden. Zonder probleem vakkundig onze nieuwe trouwjurken, trouwpakken, kinderkleding, damesmode en galakleding laten aanpassen.Bruidsmode Brabant

Een winkel vol trouwjurken voor dé mooiste dag van je leven

C’est Moi Bruidsmode heeft vele trouwjurken van mooie design merken met luxe, elegante en ongekende allure. Van een eenvoudige en simpele trouwjurk tot haute couture. Wij hebben een ontwerpster en stylist in huis. Het gaat van strak tot wijd en van klassiek tot modern. Al je wensen kunnen in vervulling komen!

Voor welke creatie je ook kiest, bij ons zijn al je benodigdheden te vinden. Advies is dan ook op zijn plaats, door middel van een mix & match principe gaan we samen met jou op zoek naar de juiste silhouetten, kleur en stofkeuze.

Kortom: bij ons ben je aan het goede adres! Ook voor alle trouwkleding voor de bruidsmeisjes, getuigen, familie en vrienden.

C'est Moi Bruidsmode

We nemen graag de tijd voor jullie en werken daarom graag op afspraak via 0622 83 33 73 of info@cestmoi-bruidsmode.nl. Levering mogelijk binnen 3 weken! Door een grote voorraad trouwjurken & trouwpakken kunnen wij snel leveren. Gratis voor de deur parkeren!

“Supergoed ontvangen door Lia! Wat een mooie bruidszaak en de service is helemaal fantastisch. Ik heb in verschillende bruidszaken ervaringen opgedaan, maar dit was toch mijn favoriet! Ik raad iedereen in mijn omgeving dan ook aan om bij haar langs te gaan! Ik kijk uit naar de grote dag, mede dankzij C’est Moi!”

Gerelateerde artikelen

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Trends in trouwpakken 2024

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Gerelateerde bedrijven