Trouwen in Fort Sint Gertrudis. Ja ik wil! « Huwelijk

Trouwen in Fort Sint Gertrudis. Ja ik wil!

Iedere zaal is ruimtelijk genoeg om al jullie familie, vrienden en overige netwerk te ontvangen en de dag tot een groot feest te maken. En daarnaast verzorgen wij met diverse horecamogelijkheden dat je vooraf luncht, na het ja-woord een toost kunt uitbrengen, een borrel drinkt met al jullie gasten en zelfs met zijn alle kunt dineren.

Jullie bruiloft in Fort Sint Gertrudis

Trouwen doe je natuurlijk op een voor jullie memorabele locatie. Fort Sint Gertrudis is een Historische Vesting in Vestingstad Geertruidenberg waar je herinneringen zult maken die je nergens anders vindt. In onze verschillende ruimtes kunnen wij alle onderdelen die bij een bruiloft horen voor jullie regelen.

In samenwerking met onze experts kunnen wij de verschillende momenten los of als totaalpakket organiseren in één van onze zalen. Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem contact op en laat je inspireren.Trouwlocatie Brabant Fort Sint Gertrudis

Een bijzondere ceremonie

Jullie speciale dag vraagt om een net zo speciale locatie. Niet iedereen kan zeggen dat ze in een gigantisch fort in den echte aan elkaar verbonden zijn voor het leven. Wij regelen op onze locatie en met ons ervaren personeel een bruiloft geheel op maat. Tevens hebben deze zalen verschillende thema’s die bij jullie bruiloft kunnen passen, maar uiteraard krijgen jullie ook de vrijheid om zelf versieringen naar wens aan te leveren.

Laten we de liefde vieren

Natuurlijk behoort feesten met jullie gasten in onze zalen ook tot de mogelijkheden. Een bruiloft zonder feest komt in óns boekje niet voor! Wij helpen je daarom ook graag aan de geschikte locatie voor jullie trouwfeest. In onze zalen kunnen wij voor entertainment zorgen; van een jazzy band of hippe singer-songwriter, tot aan een DJ. Jullie trouwfeest wordt in Fort St. Gertrudis hoe dan ook onvergetelijk!

Reageren

Gerelateerde artikelen

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Trouwen in Brabant

Gerelateerde bedrijven