Trouwen bij het industriële Ketelhuis landgoed De Grote Beek « Huwelijk

Trouwen bij het industriële Ketelhuis landgoed De Grote Beek

Het Ketelhuis is een feestlocatie geschikt tot ongeveer 500-600 personen. De ruimtes worden aangepast qua grootte aan het aantal personen, zodat het altijd een gezellige ruimte is met veel uitstraling.

Het Ketelhuis

Met zijn verschillende ruimtes hebben gasten steeds het idee alsof ze ergens anders zijn. Zo zijn er 4 verschillende ruimtes die allen aan de grote zaal zijn verbonden. De oude werkplaats, het atelier, de grote zaal en de vide. De huwelijksceremonies vinden vaak plaats op de vide, het balkon boven bij de grote zaal.

Buiten trouwen

Buiten trouwen bij Het Ketelhuis is natuurlijk ook mogelijk. Het atelier en de oude werkplaats worden vaak gebruikt voor een diner of de borrel. In de grote zaal vind vaak het avondfeest plaats. Daarnaast grenst er aan de grote zaal een schitterend terras, waar in de zomer optimaal gebruik van gemaakt kan worden.

Overnachten in de buurt kan bij B&B Landgoed De Grote Beek, wat slechts op 10 minuten lopen zit van Het Ketelhuis. Hier is een bruidssuite beschikbaar in een zeer bosrijke omgeving.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Dit zijn de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant

Trouwen in Fort Sint Gertrudis. Ja ik wil!

Trouwen bij het industriële Ketelhuis landgoed De Grote Beek

Trouwen bij het sprookjesachtige Kasteel Henkenshage

Gerelateerde bedrijven