Trouwen bij Kasteel Henkenshage « Huwelijk

Kasteel Henkenshage

Laan van Henkenshage 3
5492 BH Sint Oedenrode

0499 375537
mooi@kasteel-henkenshage.nl
www.kasteel-henkenshage.nl

Trouwen bij Kasteel Henkenshage

Welkom bij Kasteel Henkenshage, de perfecte locatie voor uw huwelijksdag!

Kasteel Henkenshage trouwlocatie

Jullie speciale dag kan op deze unieke locatie compleet en tot in de puntjes verzorgd worden. Denk aan een romantische ceremonie in de buitenlucht, omringd door onze prachtige tuin, een feestelijke toost op het knusse achterterras, een heerlijk diner in onze intieme dinerzaal en om het af te maken een geweldige feestavond waar gasten nog lang over napraten. Na het feest kan het bruidspaar heerlijk gaan nagenieten in onze romantische bruidssuite. Het kasteel zal exclusief voor u en uw genodigden beschikbaar zijn, zodat u in alle rust en privacy kunt genieten van deze bijzondere gelegenheid.

Kasteel Henkenshage wordt geëxploiteerd door La Casserole, een familiebedrijf dat persoonlijkheid, service en korte communicatielijnen hoog in het vaandel heeft staan.
Ons toegewijde team streeft ernaar om aan al uw wensen te voldoen en zorgt voor persoonlijke aandacht bij elke stap van uw ceremonie, borrel, diner en avondfeest. Uw huwelijksdag wordt tot in de puntjes verzorgd, en de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Wij verzorgen uw huwelijksdag precies zoals u het voor ogen heeft. De organisatie tijdens úw dag wordt volledig uit handen genomen, zodat u samen volop kunt genieten.

Kasteel Henkenshage huwelijk trouwen

Onze ervaren chefs zullen uw huwelijksdag voorzien van culinaire gerechten die de smaakpapillen zullen verrassen. U heeft de keuze uit verschillende culinaire opties, allemaal bereid met de beste, ambachtelijke ingrediënten. Of u nu een sit-down diner of een informele en interactieve eetervaring wenst, wij zorgen ervoor dat uw gasten verwend worden met heerlijke gerechten.

Kortom, bij Kasteel Henkenshage draait alles om uw droomhuwelijk. Onze exclusieve locatie, passievolle medewerkers en culinaire gerechten zorgen voor een feest dat nog lang in de herinnering zal blijven. Neem contact met ons op en laat ons samen met u uw droomhuwelijk realiseren, met de persoonlijke aandacht en snelle communicatie die u verdient.

“Het kasteel is de perfecte locatie voor een droom trouwerij, zowel van binnen als van buiten ziet het er mooi en uit! Je kan heerlijk buiten trouwen maar indien het weer het niet toelaat kan je ook gebruik maken van de schitterende trouwzaal.” 

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven