Dit zijn de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant « Huwelijk

Dit zijn de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant

Je wilt die ene dag van je leven natuurlijk wel graag op een mooie locatie doorbrengen. Maar waar liggen die sprookjesachtige locaties? Vandaag geven we je een overzicht van de mooiste trouwlocaties in Noord Brabant.

Trouwen aan een strand

In Brabant trouwen op het strand, kan dat? Jazeker! In de buurt van Eindhoven kun je ook genieten van strand, water en de ondergaande zon. Op en top genieten dus! De perfecte trouwlocatie in de regio Eindhoven voor een festival bruiloft of beach party met barbecue. Want wat is er nu romantischer dan trouwen aan het strand? Met iedereen op blote voeten in het zand ontstaat er vanzelf een losse, gezellige sfeer.
Trouwlocatie aan het strand
Foto: Ibrahim Asad / Pexels

Trouwen in het bos

Een trend van tegenwoordig is trouwen in de bossen. Een aantal jaren geleden selecteerde Staatsbosbeheer zo’n vijftigtal locaties waar je kunt trouwen in het bos. In dit lijstje komen ook enkele Brabantse plaatsen voor. Denk hierbij aan de bossen bij Leende, Heeze, Dongen en Landhorst.

Voor natuurliefhebbers of fans van een simpele, relaxte en speelse bruiloft is trouwen in het bos zeker een aanrader. Stuk voor stuk goed toegankelijke bos- en natuurgebieden waar tot ’s avonds laat gefeest kan worden. En er is natuurlijk genoeg toezicht dat het bos geen schade oploopt tijdens al die festiviteiten. Visualiseer er wat lange tafels met witte tafelkleden, houten klapstoelen en arrangementen met mos en bloemen op tafel bij. Reken maar dat dit een bruiloft wordt om nooit te vergeten! En is het weer wat minder? Dan bieden safaritenten de oplossing!
Trouwlocatie in het bos
Foto: Douglas Gianini / Pexels

Trouwen op een landgoed of kasteel

Wil je het risico niet lopen dat je de hele dag in de regen staat? Dan is een landgoed of kasteel natuurlijk een perfecte, romantische setting voor je bruiloft. Zowel in Heeswijk als in Geldrop vind je fraaie kastelen en ook Landgoed Kappellerput is een sfeervolle locatie voor je bruiloft. En er zijn natuurlijk nog veel meer mooie historische locaties, dus zoek zeker even in je eigen omgeving naar een locatie die aan je wensen voldoet.
Kasteel als trouwlocatie
Foto: Ulyana Tim / Pexels

Trouwen in de stad

Wil je graag in de stad trouwen, dan is er in het centrum van Eindhoven een oude fabriekshal met eigen jazzclub en groot terras buiten. Kom je uit de buurt van Breda, dan kun je trouwen in het oude theater. Prachtig met balkons, een podium en balzaal! Ten slotte kun je in Dongen trouwen in een echte oude schuur uit het jaar 1575. Stuk voor stuk unieke locaties voor een onvergetelijke bruiloft en een keer wat anders, toch?

Foto boven: Inna Lesyk / Pexels

Reageren

Gerelateerde artikelen

9 januari: Trouwbeurs West-Brabant

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Trouwen in Brabant

Dit zijn de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant

Gerelateerde bedrijven