Trouwen bij Het Cachot « Huwelijk

Het Cachot

Haven 121
4931 AG Geertruidenberg

0162 727516
info@hetcachot.nl
www.hetcachot.nl

Trouwen? Ja ik wil!

Het Cachot een monumentaal pand gelegen in de eeuwenoude vestingstad Geertruidenberg. Het is een prachtige intieme locatie gelegen tussen de bolwerken. Vroeger diende deze locatie als wapenopslag en sinds 1988 is dit een plek waar liefde samen komt.

Het Cachot is één grote zaal die van binnen is aangekleed met kroonluchters, een openhaard en prachtige bloemstukken. De verschillende sfeerverlichting maken deze locatie erg intiem.Het Cachot

Just say Yes!

Door zijn privéligging en ruime buitenterras is Het Cachot de ideale locatie voor een binnen én buiten bruiloft. Ook voor het diner is Het Cachot de perfecte locatie. Schuif aan een lange zorgvuldig ingedekte tafel en laat je door de chefs verrassen met verschillende culinaire hoogstandjes.

Vier vervolgens de liefde tot in de later uurtjes met jullie geliefde. Al deze aspecten zullen niet alleen bij jullie als bruidspaar, maar ook bij je gasten een romantische snaar raken. Dit is natuurlijk precies wat je wilt op deze dag!Het cachot trouwlocatie

Toost, Borrel & Diner

Het Cachot is als locatie inzetbaar voor jullie gehele trouwdag. Het is een geschikte locatie voor tijdens de ceremonie, de borrel, het diner én de feestavond. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op: via info@hierlocaties.nl of bel 0162 - 727516.

“Wij hebben een prachtige bruiloft gehad, de locatie, het personeel, het was amazing! Zeer kundig en goed! wij zijn super blij!”

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Waarop letten bij het kiezen van een bruiloft locatie

Kosten trouwen in de kerk

Gerelateerde bedrijven