Trouwen bij Het Cachot « Huwelijk

Het Cachot

Haven 121
4931 AG Geertruidenberg

0162 727516
info@hetcachot.nl
www.hetcachot.nl

Trouwen in Het Cachot? Ja ik wil!

Welkom bij het Cachot! Deze trouwlocatie ligt vlak achter de historische markt van Geertruidenberg en deed vroeger dienst als wapenarsenaal. Het werd daarna een gevangenis en is sinds 1988 één van de mooiste locaties in Geertruidenberg. Zware eikenhouten deuren geven je toegang tot deze geweldige ruimte en wit gekalkte muren maken de zaal tot een charmant geheel.Het cachot

En daarnaast verzorgen wij met diverse horecamogelijkheden dat je vooraf luncht, na het ja-woord een toast kunt uitbrengen, een borrel drinkt met al jullie gasten en zelfs met zijn alle kunt dineren.

EEN BIJZONDERE CEREMONIE

Elkaar het ja-woord geven op een historische locatie? Het Cachot is dé plek waar jullie elkaar eeuwige trouw beloven; een speciale locatie voor jullie speciale dag. Iedere bruiloft is uniek en daarom kijken wij samen met jullie hoe wij jullie bruiloft bijzonder en persoonlijk kunnen maken. Bij Het Cachot kunnen jullie je bruiloft helemaal tot in de puntjes verzorgen.

TOOST, BORREL & DINER

Het Cachot is als locatie te huur voor jullie toost, borrel en diner. Nadat jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven, is het tijd om het glas te heffen en te proosten op de toekomst. Tijdens de borrel kun je kiezen voor een geheel verzorgd drankarrangement met hapjes om van te genieten samen met jullie genodigden. Of kies één van de mogelijkheden! Het kan bij ons allemaal.

Vervolgens staat er dan in het Cachot een heerlijk huwelijksdiner klaar. Dat kan bijvoorbeeld met de naaste familie en goede vrienden, maar ook met alle andere gasten. Wanneer er een goede bodem is gelegd, kun je langzaam naar het trouwfeest toe leven. Niet bang zijn om de dans te openen, hé!Trouwlocatie Het Cachot

LATEN WE DE LIEFDE VIEREN!

Dit is het moment waarop alle gasten die jullie hebben uitgenodigd binnen wandelen. Wij schuiven de tafels en stoelen aan de kant waardoor er een ruime dansvloer ontstaat. Er is ook tijd voor een hapje en een drankje. Deze komen rechtstreeks uit onze keuken en vanaf onze bar.

Het trouwfeest begint met een openingsdans van de bruid en bruidegom. Geen zorgen; iedereen kan na de openingsdans meedoen! Jullie trouwfeest wordt in het Cachot hoe dan ook onvergetelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via info@hierlocaties.nl of bel 0162 - 727516.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwlocatie_brabant_fortsintgertrudis

Trouwen in Fort Sint Gertrudis. Ja ik wil!

Large_trouwjurk_winnen_bruidsmode

Win een trouwjurk

Gerelateerde bedrijven