Trouwen bij het sprookjesachtige Kasteel Henkenshage « Huwelijk

Trouwen bij het sprookjesachtige Kasteel Henkenshage

Vroeger alleen een herenhuis met benedenverdieping, tegenwoordig een heuze trouw- en feestlocatie met drie torens, een bovenverdieping en een complete voorgevel. De oude aspecten zijn nog steeds zichtbaar. Het kasteel heeft zijn middeleeuwse uitstraling behouden.

Na binnenkomst via de ophaalbrug, komt men via een echte kasteelpoort op de binnenplaats. Het kasteel wordt exclusief verhuurd en is voorzien van verschillende zalen. Zo is er de Trouwzaal, Ontvangsthal, Serre, Koetshuis en Entresole op de begane grond.

Kasteel Henkenshage

Bij goed weer is de kasteeltuin een plaatje om te trouwen. De kasteeltuin grenst aan de gracht die rondom het kasteel loopt. Tijdens de ceremonie hebben de gasten een prachtig uitzicht op de achterzijde van de locatie en de Dinerzaal.

Op de eerste verdieping is de Jean-Philippe zaal, een dinerzaal met een unieke uitstraling. Er zijn verschillende dinervormen mogelijk, zoals een uitgeserveerd diner, walking dinner, warm- en koud buffet of een barbecue.

Kasteel henkenshage zaal

Het sprookje is pas echt compleet als je als bruidspaar blijft overnachten in het sprookjesachtige kasteel op de 2e verdieping in de bruidssuite. Deze kamer is voorzien van een ligbad en een ruim 2-persoonsbed. Na het einde van het feest staat jullie een verrassing te wachten op kamer.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwen bij het industriële Ketelhuis landgoed De Grote Beek

Trouwen bij het sprookjesachtige Kasteel Henkenshage

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven