Trouwen bij Het Ketelhuis Landgoed de Grote Beek « Huwelijk

Het Ketelhuis Landgoed de Grote Beek

Dr. Poletlaan 45
5626 NC Eindhoven

0499 375537
info@ketelhuis-eindhoven.nl
www.ketelhuis-eindhoven.nl

Trouwen bij Het Ketelhuis Landgoed de Grote Beek

Welkom op het betoverende landgoed De Grote Beek waar het Ketelhuis gevestigd is.
Het Ketelhuis is een historisch gebouw met karakteristieke architectuur in een landelijke omgeving.

Ketelhuis Landgoed De Grote Beek trouwen

De locatie leent zich uitstekend voor het verzorgen van uw complete huwelijksdag. Onze locatie beschikt over diverse prachtige binnen- en buitenruimtes, waardoor diverse programmaonderdelen in verschillende passende ruimtes kunnen plaatsvinden. Een romantische en traditionele setting of juist een moderne creatieve invulling, alles in mogelijk op deze veelzijdige locatie.

Het Ketelhuis Landgoed De Grote Beek biedt echter meer dan alleen een prachtige locatie.
De getalenteerde chefs van La Casserole zijn gepassioneerd over het bereiden van culinaire gerechten, met verse en ambachtelijke producten, die uw gasten zullen verrassen en verwennen. We bieden verschillende mogelijkheden, van heerlijke bites tijdens de receptie tot een uitgebreid sit-down diner, culinair walking dinner of heerlijke barbecue. Samen met u creëren we een menu dat perfect aansluit bij uw wensen en smaak.

Het Ketelhuis Landgoed de Grote Beek trouwlocatie

Naast de culinaire aspecten regelen wij ook alle praktische zaken voor uw huwelijksdag. Ons professionele team staat voor u klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij de planning en logistiek. Ook kunnen wij ondersteunen of adviseren bij het regelen van o.a. bruidstaart, decoratie en entertainment. Onze focus ligt op snelle communicatie en korte lijntjes, omdat we geloven dat het belangrijk is uw wensen duidelijk te bespreken om zo uw droomdag werkelijkheid te maken. Persoonlijkheid en service staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Kortom; La Casserole, een hecht familiebedrijf, biedt u persoonlijke aandacht en een unieke (culinaire) huwelijkservaring. Bij ons staat service voorop en hechten we waarde aan korte communicatielijnen, om samen uw huwelijksdag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Neem contact met ons op en laat ons een buitengewone huwelijkservaring creëren op het betoverende landgoed, waar uw wensen centraal staan en uw speciale dag tot in de puntjes wordt verzorgd.

“Wij hebben onze bruiloft gevierd in Het Ketelhuis Landgoed De Grote Beek. Alles was perfect! Van een prachtige locatie voor de ceremonie (onder de beukenboom), tot aan de aankleding binnen, alles tot in de puntjes verzorgd! Verder mochten we genieten van mooie en lekkere cupcakes, geweldige borrelhapjes en heerlijke wijn. Ik kan werkelijk niks bedenken wat beter had gekund! Bedankt!!!”

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven