Unieke ondergrondse trouwlocatie in Zuid-Limburg « Huwelijk
Large_trouwlocatie_grot_limburg_daelhemergroeve

Unieke ondergrondse trouwlocatie in Zuid-Limburg

De mergelwanden geven de feestzaal een intieme sfeer die de locatie voor zowel grote als kleine gezelschappen geschikt maakt. Trouwen en feesten in de Daelhemergroeve is onvergetelijk.
Trouwlocatie Limburg Grot

Enige officiële trouwzaal in Limburgse grotten

De trouwzaal in de grotten (mergelgroeve) is verreweg de meest unieke trouwzaal die Nederland rijk is. Aan de wanden rondom de trouwzaal schilderde de kunstschilder Jan Kruysen reeds in 1924 de portretten van 31 historische Limburgers. Je bent hier omringd door een goed gezelschap. Sinds 2010 is het mogelijk om te trouwen voor de wet in deze eerste en enige trouwzaal in de grotten van Nederland. Een bezichtiging van deze fraaie trouwlocatie is op afspraak mogelijk, ook in het weekend.

Alles onder één dak

De Daelhemergroeve bestaat uit een sfeervolle feestruimte, een unieke trouwzaal, een culinair restaurant, een museum én beschikt over een buitenterras. Je kunt er de hele dag verblijven in diverse ruimtes. Tussendoor kunnen jullie een bezoek brengen aan het museum, waar bovendien een dinerbuffet geserveerd kan worden. De groeve biedt talloze mooie plekken als decor voor jullie trouwfoto’s.
Trouwlocatie Limburg Grot

Van gastronomisch diner tot complete huwelijksdag

De Daelhemergroeve biedt vele mogelijkheden voor jullie complete huwelijksdag; de huwelijksvoltrekking, een aperitief met bruidstaart op het terras, een fantastisch diner in het restaurant én de feestavond in de feestzaal. Of je kiest ervoor om alles in de feestzaal te houden.

Het zeer ervaren team doet er alles aan om jullie huwelijksdag tot in de puntjes en geheel volgens jullie wensen te verzorgen. Ze denken graag met jullie mee en kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes voor bijvoorbeeld de decoratie, de culinaire invulling en het dagprogramma.

Ga hier zeker eens langs voor een bezichtiging (op afspraak) en neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en wensen te bespreken.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijk_in_limburg_bruidsmagazine

Trouwen in Limburg

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Gerelateerde bedrijven