Trouwen bij HDJ Fotografie « Huwelijk

HDJ Fotografie

Tamboerlaan 253
7906 EJ Hoogeveen

06 38313983
hello@hdjfotografie.nl
www.hdjfotografie.nl

Word ik jullie bruidsfotograaf?

Trouwfotografie draait om het vastleggen van de mooiste dag van jullie leven. Het maken van een tastbare herinnering zodat jullie de dag steeds weer kunnen herbeleven. Elke keer weer met een glimlach op jullie gezicht.

Mijn naam is Hendrik de Jonge en ik zou graag die tastbare herinnering voor jullie maken. De bruisende energie tijdens een bruiloft, het enthousiasme van de bruidsparen als ze het resultaat zien; dat is waar ik het voor doe! Daar word ik blij van!
Trouwfotograaf Hoogeveen

Spontane trouwfoto's

Tijdens de shoot help ik jullie door kleine aanwijzingen te geven het beste uit jezelf en uit elkaar te halen. Daarna geef ik de regie uit handen en beweeg mij meer op de achtergrond om jullie bruiloft écht te vast te leggen zoals die is. Om de intieme momenten te vangen van jullie liefde voor elkaar. Doordat ik dan helemaal opga in de dag, hebben jullie gasten meestal niet door dat ze gefotografeerd worden. Dit zorgt voor pure en spontane foto’s. Daarin is ruimte voor emoties, maar ook voor plezier en gekheid. 

Neem eens een kijkje op mijn site voor een uitgebreid portfolio en wie weet zie ik jullie binnenkort op de koffie of drinken we tijdens een kennismakingsgesprek gezellig een lekker wijntje!

Gerelateerde artikelen

Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwen in Drenthe

Gerelateerde bedrijven