Drie nieuwe trouwlocaties van Fletcher Hotels! « Huwelijk

Drie nieuwe trouwlocaties van Fletcher Hotels!

Fletcher Hotels heeft drie nieuwe, mooie trouwlocaties erbij. Eén van deze trouwlocaties is Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal.
Trouwlocatie Nijmegen Holthurnsche Hof

Een prachtige locatie nabij Nijmegen, midden in de natuur met vele mogelijkheden voor een complete huwelijksdag. Via een lange oprijlaan bereik je de monumentale Villa Dalhof, het moderne hotel en het pittoreske kapel.

Officiële trouwlocatie

Geef elkaar het jawoord op het uitgestrekte landgoed onder een romantisch prieel, omringd door een bosrijke omgeving. Of kies bij slecht weer voor een intieme ceremonie in het unieke kapel. Het ruime terras biedt tal van mogelijkheden voor een gezellige receptie en/of een buiten barbecue.

Een spetterende feestavond kan gehouden worden in Villa Dalhof of in één van de sfeervolle feestzalen. Om de dag in luxe af te sluiten kunnen jullie overnachten in de moderne bruidssuite met jacuzzi. Kortom, er zijn vele mogelijkheden bij dit prachtige landgoed!
Trouwlocatie Nijmegen Holthurnsche Hof

Trouwen bij Fletcher

Met de overname van deze nieuwe hotels staat de teller voor Fletcher Hotels inmiddels op 42 officiële trouwlocaties op de mooiste plekjes van Nederland. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jullie grote dag? Kijk op www.trouwenbijfletcher.nl.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsbeurzen van WeddingFair

Lunchtijd op je bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Gerelateerde bedrijven