Lunchtijd op je bruiloft « Huwelijk
Large_lunch_bruiloft_trouwdag

Lunchtijd op je bruiloft

Lunchen op je grote dag is net even anders dan anders en je kunt zoveel uiteenlopende dingen bedenken voor de lunch. Van de lunch kun je ook een receptiemoment maken. Speeches, ontvangen van cadeaus en misschien alvast jullie dankwoord.
Lange Tafels in het Gras
Foto: Lange Tafels in het Gras

Maar dat even terzijde: wij geven jullie hierbij eerst een aantal lekkere ideeën op een rij.

Zoetigheid

Veel zoete gerechtjes die we meestal linken aan het ontbijt, kunnen ook prima voor de lunch. Denk aan pancakes, donuts, croissantjes, wentelteefjes of wafels. Ook een 'zoete tafel' met koekjes, cakejes en een chocoladefontein met allerlei lekkers valt altijd goed is de smaak, of het nou middag of avond is.

Salades

Met salades kun je echt alle kanten op. Zowel voor vlees- als viseters, maar natuurlijk ook voor de vegetarische gast zijn er genoeg samenstellingen te bedenken. Vergeet ook de fruitsalade niet, met fruit van jullie trouwseizoen. Lekker fris voor erbij!

Brood enzo

Stokbrood, divers belegde sandwiches en toastjes met allerlei tapenades, smeersels en dipjes zijn super simpel, maar altijd lekker tussen de middag. Je kunt het combineren met een aantal smakelijke soepen of warme hapjes. Ook lekker als lunch zijn eiergerechten als quiches, gevuld met verse ingrediënten of een ter plekke bereide omelet. Krijg je al trek?
Lunch tijdens trouwdag
Foto: Luminieux Catering

Lekker warm

Vooral bij een winterwedding is een warme hap rond lunchtijd heerlijk. Denk aan een home made snack als verse friet of goed belegde pizza uit de steenoven, maar ook lekker mediterraans; diverse soorten tapas of verschillende pasta's die je gasten zelf mogen opscheppen zijn vast een hit. Serveer het met allerlei bijgerechten en het wordt puur genieten. Ook hier kunnen cateraars en foodtrucks jullie bij helpen.

Drinken

Schenk verschillende soorten sapjes bij de lunch of huur een koffie-truck, maar ook een wijntje (en nog één) mag zeker rond lunchtijd. Het is tenslotte feest!

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: Ksenia Chernaya via Pexels.com

SUSAN BENSON zei:

Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur. Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie. Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven. Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening; * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen. * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen. * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring. * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%. * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar. * Eenvoudige online aanvraag. * Persoonlijke begeleiding en expertise. * Geen verborgen kosten Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen. Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com WhatsApp/Telegram: +447903159998 Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_db1a

Bruiloftsceremonie in de buitenlucht

Large_springkussen_bruiloft

Vergeet de bruidskinderen niet

Large_rode_wijn_drinken_bruiloft

De ideale rode wijnen voor het huwelijk

Large_bruiloft_tuinfeest

Tips voor een feestje in je achtertuin

Gerelateerde bedrijven