Dark_loader
Lunchtijd op je bruiloft « Huwelijk
Large_bruidsfotograaf_dianne_de_goeijen_trouwen_picknickmand_1

Lunchtijd op je bruiloft

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Foodtrucks, barbecue gerechten en luxe vijf gangen diners in allerlei categorieën, het ene klinkt nog beter dan het ander. Maar waarom ook niet eens uitgebreid lunchen op je bruiloft of er op uit met een goed gevulde picknickmand?

Lunchen op je grote dag is net even anders dan anders en je kunt zoveel uiteenlopende dingen bedenken voor de lunch. Hierbij alvast een aantal lekkere ideeën op een rij.

Brood enzo

Stokbrood, divers belegde sandwiches en toastjes met allerlei tapenades, smeersels en dipjes zijn super simpel, maar altijd lekker tussen de middag. Je kunt het combineren met een aantal smakelijke soepen of warme hapjes. Ook lekker als lunch zijn eiergerechten als quiches, gevuld met verse ingrediënten of een ter plekke bereide omelet. Krijg je al trek?

Zoetigheid

Veel zoete gerechtjes die we meestal linken aan het ontbijt, kunnen ook prima voor de lunch. Denk aan pancakes, donuts, croissantjes, wentelteefjes of wafels. Ook een 'zoete tafel' met koekjes, cakejes en een chocoladefontein met allerlei lekkers valt altijd goed is de smaak, of het nou middag of avond is.
Bruiloft Lunch

Salades

Met salades kun je echt alle kanten op. Zowel voor vlees- als viseters, maar natuurlijk ook voor de vegetarische gast zijn er genoeg samenstellingen te bedenken. Vergeet ook de fruitsalade niet, met fruit van jullie trouwseizoen. Lekker fris voor erbij!

Lekker warm

Vooral bij een winterwedding is een warme hap rond lunchtijd heerlijk. Denk aan een home made snack als verse friet of goed belegde pizza uit de steenoven, maar ook lekker mediterraans; diverse soorten tapas of verschillende pasta's die je gasten zelf mogen opscheppen zijn vast een hit. Serveer het met allerlei bijgerechten en het wordt puur genieten.

Drinken

Schenk verschillende soorten sapjes bij de lunch of huur een koffie-truck, maar ook een wijntje (en nog één) mag zeker rond lunchtijd. Het is tenslotte feest!

Door Rinske van Rootselaar
Foto's Dianne de Goeijen Fotografie

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven