Lunchtijd op je bruiloft « Huwelijk
Large_lunch_bruiloft_trouwdag_brunch

Lunchtijd op je bruiloft

Lunchen op je grote dag is net even anders dan anders en je kunt zoveel uiteenlopende dingen bedenken voor de lunch. Van de lunch kun je ook een receptiemoment maken. Speeches, ontvangen van cadeaus en misschien alvast jullie dankwoord.
Cadeaus tijdens lunch bruiloft

Maar dat even terzijde: wij geven jullie hierbij eerst een aantal lekkere ideeën op een rij.

Zoetigheid

Veel zoete gerechtjes die we meestal linken aan het ontbijt, kunnen ook prima voor de lunch. Denk aan pancakes, donuts, croissantjes, wentelteefjes of wafels. Ook een 'zoete tafel' met koekjes, cakejes en een chocoladefontein met allerlei lekkers valt altijd goed is de smaak, of het nou middag of avond is.

Salades

Met salades kun je echt alle kanten op. Zowel voor vlees- als viseters, maar natuurlijk ook voor de vegetarische gast zijn er genoeg samenstellingen te bedenken. Vergeet ook de fruitsalade niet, met fruit van jullie trouwseizoen. Lekker fris voor erbij!

Brood enzo

Stokbrood, divers belegde sandwiches en toastjes met allerlei tapenades, smeersels en dipjes zijn super simpel, maar altijd lekker tussen de middag. Je kunt het combineren met een aantal smakelijke soepen of warme hapjes. Ook lekker als lunch zijn eiergerechten als quiches, gevuld met verse ingrediënten of een ter plekke bereide omelet. Krijg je al trek?
Lunch tijdens trouwdag

Lekker warm

Vooral bij een winterwedding is een warme hap rond lunchtijd heerlijk. Denk aan een home made snack als verse friet of goed belegde pizza uit de steenoven, maar ook lekker mediterraans; diverse soorten tapas of verschillende pasta's die je gasten zelf mogen opscheppen zijn vast een hit. Serveer het met allerlei bijgerechten en het wordt puur genieten. Ook hier kunnen cateraars en foodtrucks jullie bij helpen.

Drinken

Schenk verschillende soorten sapjes bij de lunch of huur een koffie-truck, maar ook een wijntje (en nog één) mag zeker rond lunchtijd. Het is tenslotte feest!

Door Rinske van Rootselaar
Foto's: 
d-eYe Photography

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_lunch_bruiloft_trouwdag_brunch

Lunchtijd op je bruiloft

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_trouwen_huwelijk_bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Large_huwelijksjubileum_vieren

Een trouwjubileum vieren

Gerelateerde bedrijven