Trouwen bij Landgoed Hotel Renesse « Huwelijk

Landgoed Hotel Renesse

Stoofwekken 5
4325 BC Renesse

0111 461788
info@fletcherlandgoedhotelrenesse.nl
www.fletcherlandgoedhotelrenesse.nl

Trouwen op Landgoed Moermond

Gelegen op het prachtige Landgoed Moermond, op steenworp afstand van het strand van Renesse, vindt u de officiële trouwlocatie Slot Moermond. De locatie beschikt over een brede oprijlaan, prachtige slotgracht, riante slottuin en authentieke zalen.

Landgoed Hotel Renesse is gelegen op het mooie landgoed, dat een grootte heeft van 43 hectare. Op dit terrein is het hotel, Slot Moermond en De Orangerie te vinden. De receptie en hotelkamers liggen aangebouwd achter de fraai behouden Orangerie.
Trouwen Landgoed Moermond

Huwelijksceremonie

Slot Moermond is één van de officiële trouwlocaties van Fletcher Hotels. Bij een huwelijksfeest op deze locatie hoeft u dus niet meer speciaal naar het gemeentehuis om het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken.

Het jawoord kan gegeven worden in onze trouwzaal ‘De Ridderzaal’. Deze authentieke trouwzaal is voorzien van een wandkleed, donkere balken aan het plafond en een houten vloer. De maximale capaciteit van deze zaal is 60 personen en vormt een uniek decor voor uw huwelijksplechtigheid.

Bij mooi weer bieden wij u de unieke gelegenheid om buiten in onze Slottuin te trouwen. Hier kunt u elkaar omringd door bomen, fluitende vogels en romantische slotgracht het jawoord geven. De Slottuin is voorzien van een romantisch prieel en biedt de gelegenheid aan 200 gasten om uw huwelijk bij te wonen.
Buiten trouwen Landgoed Moermond

Receptie & feestavond

Wanneer u verlangt naar sfeer en romantiek op een indrukwekkende locatie, hoeft u niet verder te zoeken. In het historische Slot Moermond heerst een ambiance welke met geen mogelijkheid weg te denken is. Wij verzorgen graag een sfeervolle receptie op iedere gewenste locatie van dit landgoed. Kies voor één van de slotkamers of het royale terras met aangrenzende Slottuin.

De Ridderzaal kenmerkt de authentieke sfeer van het slot met donkere balken aan het plafond en een prachtige houten vloer. U kunt hier terecht voor uw receptie. Voor een groot gezelschap kunnen wij de aansluitende Tuinkamer betrekken bij de Ridderzaal.
Trouwen Ridderzaal

Bij mooi weer bevelen wij ons royale terras met aangrenzende Slottuin van harte aan. Hier kunt u samen met uw familie en vrienden toosten op een gelukkig huwelijk terwijl u volop van de zon geniet.

Ook voor een swingende feestavond bent u in Slot Moermond aan het juiste adres. Er zijn diverse mogelijkheden voor uw huwelijksfeest. Kies voor een van onze sfeervolle zalen of voor een huwelijksfeest in de Slottuin. Uiteraard beschikken wij over goede contacten met leveranciers van unieke (feest)tenten.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Een romantische huwelijksnacht: 5x tips

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven