Trouwen bij Slot Zeist « Huwelijk

Slot Zeist

Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist

030 7210600
info@slotzeist.nl
www.slotzeist.nl

Trouwen op Slot Zeist

Een droom die uit komt: trouwen op Slot Zeist. Het 17e eeuwse Slot Zeist is overweldigend, warm en excentriek. Een unieke trouwlocatie.  Jullie hele dag op één locatie, van de ceremonie tot het aansnijden van de bruidstaart, van het diner tot een spetterend feest!
Trouwen in Zeist

Ons team staat klaar om samen met jullie de mooiste dag van jullie leven te organiseren. Met heel veel passie en enthousiasme helpen wij mee om jullie wensen te vertalen naar één geweldige dag, een om nooit te vergeten! Met onze jarenlange ervaring ontzorgen wij jullie graag.

Jullie trouwdag op één locatie

Slot Zeist is zonder twijfel de meest romantische en meest complete trouwlocatie voor jullie ja-woord: vraag je aanstaande in de Theekoepel, trouw in de sprookjesachtige Spiegelzaal, organiseer de receptie in de Willemszaal, maak de fotoreportage in de vorstelijke tuinen, geniet van een familiediner in de Blauwe zaal en geef een sprankelend feest in de Slotzaal. We hebben alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijk huwelijk.
Trouwen bij Slot Zeist

Door de centrale ligging is het Slot goed bereikbaar voor al jullie gasten. Naast Utrecht en nabij de A12 en A27. Graag maken we een vrijblijvende afspraak om Slot Zeist te bezichtingen, de sfeer te proeven en jullie programma door te spreken.

"Ons eerst contact was met Yomi die ons de locatie heeft laten zien en ons perfect kon vertellen wat de mogelijkheden zijn. Uit de ervaring van haar en haar collega's konden zij ons voorzien van diverse adviezen en zo werden onze wensen ingevuld en aangevuld om zo met elkaar een totaaloplossing voor de dag te creëren. Als je een locatie zoekt die super mooi is, waar heel veel mogelijk is, en met een team waar je super mee kan samenwerken dan zouden wij Slot Zeist aanraden."

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

18 februari: WeddingFair Utrecht

Gerelateerde bedrijven