Bijzondere bruiloft bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug « Huwelijk

Bijzondere bruiloft bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug

Het was hun grootste wens om nog te trouwen nu Sandy zich nog goed voelt. Om dit voor elkaar te krijgen schakelde de familie Stichting Make-A-WeddingWish in. Het resultaat: een maand na de diagnose trouwden zij in aanwezigheid van hun familie, vrienden en dierbaren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug.

Emotioneel verhaal

Laurens verloor drie jaar geleden zijn vrouw aan kanker en bleef alleen achter met zijn drie kinderen. Daarna ontmoette hij Sandy en was hij van plan haar ten huwelijk te vragen. Maar toen sloeg het noodlot opnieuw toe. Sandy kreeg het afschuwelijke bericht te horen dat zij ongeneeslijk ziek is, waardoor een bruiloft plots op kort termijn moest gaan plaatsvinden. 

Bijdrage Fletcher Hotels

Het team heeft alles op alles gezet om deze dag zo bijzonder mogelijk te maken voor het koppel, rekening houdend met hun wensen. Fletcher Hotels heeft aan deze wens geheel belangeloos meegewerkt en is blij dat zij, samen met Make-A-WeddingWish en alle andere trouwbranche leveranciers, een bijdrage hebben kunnen leveren aan deze bijzondere en mooie bruiloft.
Make A Wedding Wish

Make-A-WeddingWish Nederland

Je zult maar levensbedreigend ziek zijn! Als je dan nog een allerlaatste wens hebt om te gaan trouwen met de liefde van je leven, dan maakt de Stichting Make-A-WeddingWish Nederland het mogelijk, dat zo’n trouwdag een onvergetelijke en bijzondere dag wordt in samenwerking met professionele trouwleveranciers.

Aanmelden van een wensaanvraag kan via info@makeadweddingwish.nl. Donaties in de vorm van geldelijke giften en aanmelding als trouwprofessional kan tevens via dit mailadres! 

Foto's: Mooii Moment

Reageren

Gerelateerde artikelen

Drie nieuwe trouwlocaties van Fletcher Hotels!

Bijzondere bruiloft bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug

Bijzonder huwelijksaanzoek bij Fletcher De Kalkovens

Gerelateerde bedrijven